Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

ÉDOUARD SCHURÉ : FEMMES ET INSPIRATRICES POÉTES ANNONCIATEURS


....... Με τη διαπεραστική και έντονη φωνή της, η Ντεστίν, εμφανίστηκε ως Σέντα, με απλότητα συγκινητική, με πίστη και τρυφερότητα , και μόνο στη χειρονομία της θυσίας δεν έδειξε αρκετή δύναμη. Ο Χάιντκαμπ, που ήταν αληθινά εξαίρετος ως Χούντινγκ, έδωσε, αντίθετα στον Ντάλαντ τόνο πάρα πολύ ζωηρό , ενώ θα έπρεπε να τον αφήσει με την εύθυμη απλότητά του και το λαϊκό του τόνο. Με μια λέξη, η παράσταση του «Πλοίου –Φαντάσματος » εφέτος στο Μπάυρόυτ δεν έφθασε , από την άποψη ερμηνείας των ηθοποιών , την παράσταση που είχε οργανώσει ο ίδιος ο Βάγκνερ στο Μόναχο, με τον ρόλο του Έρικ παιγμένο από τον Σνορ και το ρόλο της Σέντας από την Στέλε , αλλά τουλάχιστον κράτησε την όπερα στο καλλιτεχνικό της ύφος και την ανακαίνισε με σκηνικό διάκοσμο πρώτης τάξεως.

Αλλά ας έλθουμε τώρα στο «Δαχτυλίδι των Νιμπελούγκεν», στην κεφαλαιώδη και μνημειώδη όπερα , την μοναδική αυτή τετραλογία των νεωτέρων χρόνων , στην οποίαν η γερμανική και η σκανδιναβική εποποιία έχουν συγχωνευθεί από ένα τιτάνιο χέρι .Θα ρίξω μόνο ένα σύντομο βλέμμα στην όπερα και την τελευταία της ερμηνεία.

Κάθε φορά που ξαναβλέπει και ξανακούει κανείς τα τέσσερα δράματα στη σειρά, έχει το συναίσθημα μιας θαυμαστής αναβάσεως , με την πνοή των θυελλών , ανάμεσα από τα δάση της αρχαίας Γερμανίας , προς δύο φωτεινές , ασύγκριτες υπερανθρώπινες κορυφές: Τον θείο ύπνο της Βρουγχίλδης, που αποκοιμήθηκε από το πατρικό φιλί μέσα στη θάλασσα της φωτιάς ,και την υπέροχη αφύπνησή της , κάτω από το φίλημα του ήρωα που της στέλνει η Μοίρα.

Έπειτα, μιας μοιραίας καταπτώσεως στη πιο μαύρη τραγωδία με τη τελική γενική κατάρρευση.

Μετά τον μυθολογικό πρόλογο του «Χρυσού του Ρήνου«, που μας δείχνει όλες τις θείες δυνάμεις ανακατεμένες στο ανθρώπινο δράμα, η υπέροχη Βαλκυρία μας αποκαλύπτει τον Βάγκνερ ολόκληρο, στο ζενίθ της δυνάμεως και του πόθου.
Νοιώθει κανείς να βασιλεύει η κυρίαρχη σκέψη του και να κτυπάει η καρδιά του. Βρίσκεται μέσα στο έργο αυτό η φιλοσοφία του και το καλύτερο κομμάτι της ψυχής του , αυτής της ψυχής που είναι ερωτευμένη με την δύναμη, τον ηρωισμό και τον έρωτα, τη τρυφερότητα και τον οίκτο , υπό την ευρύτερη έννοια της λέξεως.Η φιλοσοφία αυτή είναι η φιλοσοφία του Σοπενάουερ. Είναι γνωστό, ότι ο μουσουργός οδηγήθηκε σ’ αυτήν την εκλεκτική συγγένεια, γιατί είχε γράψει το ποιητικό κείμενο του «Δαχτυλιδιού» πριν ακόμη γνωρίσει και υιοθετήσει τις αρχές του φιλοσόφου της Φρανκφούρτης.
Σύμφωνα με την φιλοσοφία αυτή , ο κόσμος είναι κακός στην ουσία  του επειδή δεν είναι παρά μόνο η τυφλή θέληση της ζωής που πολεμάει τον ίδιο τον εαυτό της και κατατρώγεται με όλα της τα όντα. Αλλά από τον πόνο γεννιέται ο οίκτος και από τον οίκτο πηγάζει η αυτοθυσία.Δεν υπάρχει καμία διανοητική ούτε πνευματική δύναμις ανώτερη στον κόσμο, εκτός απ’ αυτές που έχει δημιουργήσει ο άνθρωπος.
Ότι υπάρχει ωραιότερο  και βαθύτερο σ΄όλο το έργο του Βάγγνερ  και ειδικά στο «Δακτυλίδι  των Νιμπελούγκεν» είναι η εσωτερική πάλη της ψυχής του  και η διαμαρτυρία της βαθύτερης συνειδήσεώς του  κατά της απελπιστικής αυτής φιλοσοφίας. Η εσωτερική αυτή πάλη  και η διαμαρτυρία αυτή ενσαρκώνεται στη μεγάλη μορφή του Βόταν  που, στο κάτω κάτω , δεν είναι παρά ο άνθρωπος που ερευνά το πρόβλημα της υπάρξεως μέσα στη μέθη της ισχύος και τη δράση της ζωής. Η απόκρυφη σκέψη  του βασιλεύει  του σύμπαντος, παίρνει διπλή μορφή  στα παιδιά του- τον Ζίγκφριντ  και τη Βρουνχίλδη- τη θαρραλέα νεότητα και τον ηρωικό  έρωτα. Ο Βόταν είναι ένας θεός που ονειρεύεται τον ελεύθερο ήρωα  και δεν κατορθώνει να το δημιουργήσει παρά μόνο αντίθετα προς τη θέλησή του. Ο γιος του Ζίγκφριντ είναι ένας ήρωας  γενναιόψυχος και άξιος ν΄αγαπηθεί, αλλά ασυνείδητος, χωρίς αντίληψη δικαιοσύνης. Αντίθετα, η κόρη του Βρουχίλδη  είναι συνειδητή. Έχει τη σοφία των Σαγών, των αρχαίων προφητισσών , και μολονότι  αγαπάει τον ασυνείδητο  ήρωα είναι κατά πολύ ανώτερή του, γιατί έχει τη γνώση  του θείου μέσα στον άνθρωπο, που εκείνος δεν την έχει. Με άλλα λόγια δεν είναι η Βρουνχίλδη  η γυναίκα που αγαπάει  τυφλά τον ήρωα. Είναι η γυναίκα  που τον αντιλαμβάνεται , τον μαντεύει προτού ακόμα υπάρξει  αυτός,τον προετοιμάζει , τον διαμορφώνει μυστικά ,τον υπερασπίζει πριν ακόμα τον αναγνωρίσει και δοθεί σ΄αυτόν.
Στον έρωτά της  για τον Ζίγκφριντ είναι ταυτόχρημα μητέρα, αδελφή ερωμένη, γυναίκα. Όταν εκδικείται , όταν αφήνει  να σκοτώσουν τον άπιστο, δεν το κάνει από ταπεινή γυναικεία  εκδίκηση , αλλά γιατί εκείνος πρόδωσε  το θείο ιδανικό  που του είχε αποκαλύψει  και γιατί μόνο ο θάνατος μπορεί να τον εξαγνίσει από το φταίξιμό του. Η Βρουνχίλδη είναι  η υψηλότερη, η δυνατότερη ενσάρκωση της γυναίκας στο νεώτερο θέατρο. Είναι, στο έργο του Βάγκνερ , κάτι περισσότερο  από την ερωμένη, είναι η Συνείδηση και η θέληση του ηρωικού Έρωτος.
Όσο ψηλά και αν φτάνουν  οι κορυφές του έργου αυτού, με τη κατάληξη  του, αφήνει μια σφραγίδα  βαθιάς θλίψεως  και εκμηδενίσεως. Όταν ο Ζίγκφριντ ποτισμένος από το φίλτρο της Λήθης γίνεται επίορκος  στον έρωτά του και πέφτει κάτω από τη λόγχη του Χάγκεν, όταν η υπέροχη Βαλκυρία πέφτει στη φωτιά  του ήρωα  με το άλογό της, ότι υπάρχει  ευγενικό και ωραίο  στον κόσμο χάνεται  κάτω από την κατάρα του Άλμπεριχ , κάτω από το δηλητήριο του Χρυσού, κάτω από την επίθεση του Φθόνου και της Αρπαγής , κάτω από το πνεύμα του Κακού , που δεν δαμάζει  τις δυνάμεις της φύσεως, παρά μόνο για να υποδουλώσει  τον άνθρωπο και να εξαφανίσει  τον Ήρωα. Θλιβερή  προοπτική, αλήθεια.! Αλλά τι αληθινά μεγάλο  έργο, το να εκφρασθεί  σε μια δραματική εποποιία, συνοδευομένη από μια πολλαπλή και παντοδύναμη συμφωνία, η ορμητική τάσις του αιώνος προς την υπέρτατη αλήθεια με το ηρωικό του όνειρο  και τη τελική του απόγνωση!
Μολαταύτα-όσο και αν ο κόσμος οφείλει στον Βάγκνερ ένα νέο θέατρο, όσο και αν ο αναμορφωτής μουσουργός απέδωσε κατά ένα τρόπο στην Τέχνη τον ιερατικό χαρακτήρα της  και τη θρησκευτική της αξιοπρέπεια- πιστεύω ότι ο 20ος αιώνας  θα απαιτήσει από την Τέχνη  και το Θέατρο μια φιλοσοφία σαφέστερη, έναν ηρωισμό γονιμότερο, ένα έρωτα δημιουργικότερο στο όνειρά του  και στους σκοπούς του, μια ανώτερη αντίληψη της ιεραρχίας των δυνάμεων του κόσμου, μια φωτεινότερη και πιο παρήγορη απόδειξη της αθανασίας της ψυχής και της υπεροχής του πνεύματος....

206 σχόλια:

  1. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias24 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:10 μ.μ.

    Εγω λεω αυτος που φτιαχνει φωτοσοπ με τον κιτσικη και την φωτο που ειχε ο ινσταμπουλιτης ειναι ο ιδιος που βαζει και τσοντες αλλαξτε αναρτηση ρε αμα το βλεπετε αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. lol auto den einai tipota des edw fatses nazistwn: http://anegkefalistan.blogspot.com/2011/08/blog-post_26.html

    anathema an esto enas apo autous einai mesogeiakos lol

    P.S o agapimenos mou apo ti lista einai o ermolaos tsaxouridis (to ario prezaki) egrafe sxolia palia sta fyletika kai ston skoteino alla ta pio polla exoun diagrafei

    https://i.imgur.com/g9qS6pk.png

    oriste ta profil tou sto fb kai sto blogger ti na leme tora kameno xarti o typos:

    https://www.facebook.com/ermolaos.tsahouridis.1

    https://www.blogger.com/profile/05859706297903244324

    anarotiemai pou na katatassetai fyletika autos o ypanthropos lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias24 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:28 μ.μ.

      http://1.bp.blogspot.com/-ABZns1EZ3Iw/TleWVRSazhI/AAAAAAAAA78/_EKfnCTp9Gs/s400/fatsa-prezaki.jpg

      Ο ανθρωπος στην φωτο δεν νομιζω να νε αυτος που γραφει καποιος του εχει κλεψει την φωτο ουτε το φβ δεν ειναι τυχαιο οτι το προφιλ φτιαχτηκε προσφατα αρχιζω να ψιλλιαζομαι πολλα εδω μεσα

      Διαγραφή
    2. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias24 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:32 μ.μ.

      http://anegkefalistan.blogspot.com/2011/08/blog-post_26.html

      οσο στοκοι ειναι τα ναζιδια αλλο τοσοι στοκοι ειναι αυτοι η αυτος που εχει την σελιδα

      Διαγραφή
  3. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias24 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:21 μ.μ.

    Πάλι ο Καλέτζης ή b9mia τα βάζει με τον Στέφανο Γκέκα και ξεφτιλίζεται. Πότε θα καταλάβει ότι ο Στέφανος Γκέκας είναι τιτανοτεράστιος Ηγέτης κάτι που ποτέ ο Καλέτζης δεν κατάφερε στη ζωή του; Αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://4.bp.blogspot.com/-BMK8CGyZYyc/Wf9Q1QlpORI/AAAAAAAAGI8/3WKKS6PGjWgTVS58PuRACBBf2pFRCBFOwCLcBGAs/s1600/mixaloliakos_areios.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. xaxaxa exoun to 88 kai lene oti einai sosialistes klaiw24 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:29 μ.μ.

    https://i.imgur.com/JlSwMdS.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias24 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:33 μ.μ.

      εγω ειμαι μωρη καριολα

      Διαγραφή
    2. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias24 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:37 μ.μ.

      μαλακα εκτος απο ρουφιανος εισαι και στοκος καταρχην αυτοι που λενε οτι ειναι νεοι δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι πιτσιρίκια υπαρχουν χιλιαδες στο βοθρο δυαδυκτιο που αποδεικνιουν οτι το συστιμα στην ναζιστικη γερμανια ηταν ο καπιταλισμος ελευθερη αγορα ιδιωτικα ολα οσα τρολ σχολια και να κανεις δεν αλλαζει οτι εισαι ναζι υπανθρωπος

      Διαγραφή
    3. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias24 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:44 μ.μ.

      αστα κολπα σε εχω καταλαβει λολ τι ασχολουμαι ο μαλακας

      Διαγραφή
    4. https://thumbs.gfycat.com/IcyPoliteIndianglassfish-size_restricted.gif

      Διαγραφή
    5. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias24 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:48 μ.μ.

      ο μουσολινι ηταν στο σοσιαλιστικο κομμα πριν φτιαξει το φασιστικο κομμα μετα ομως αρχισε η στροφη του προς το βοθρο αποφευγμα απο κατω τα λεει ολα ο φασισμος καλα δεν το συζηταω οι κεφαλοκρατες χρηματοδοτουσαν τους ναζι ολοκληρο αθρο απο αμερικανο υπαρχει ποσες φορες θα το ποσταρω

      «Αρκετά με τις καταστάσεις του κρατικού σιδηρόδρομου, με το κρατικό ταχυδρομικό, με το κρατικό ασφαλιστικό σύστημα.
      Αρκετά με το Κράτος που διαχειρίζεται τα πάντα και το πληρώνουν όλοι οι φορολογούμενοι Ιταλοί κι έτσι επιδεινώνονται τα εξαντλημένα οικονομικά του Κράτους»
      Μπενίτο Μουσολίνι, "Ομιλία στην Ούντινε", 20 Σεπτέμβρη 1922

      Διαγραφή
    6. https://thumbs.gfycat.com/FarAptEelelephant-size_restricted.gif

      Διαγραφή
    7. https://spartacus-educational.com/00heartfield3.jpg

      Διαγραφή
    8. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias24 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:53 μ.μ.

      επειδη δεν εχει νοημα μα ασχολουμαι σοβαρα με εσας τα ναζιδια σας αφηνω με ενα αθρο με πολλα στοιχεια απο εναν αμερικανο που μελετησε το ναζιστικο κομμα

      https://kokkonis.wordpress.com/%CF%80%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%B4%CF%8C%CE%BB%CF%86%CE%BF-%CF%87%CE%AF%CF%84%CE%BB/

      το αρθρο δενν ειναι του ιστολογιου ειναι απλως μεταφραση συνεχισε το τρολαρισμα οπως και εγω μονο που εγω το λεω ποιος ειμαι εσυ αλλαζεις στυλ γραψιματος κλπ

      Διαγραφή
  6. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias24 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:42 μ.μ.

    «Αρκετά με τις καταστάσεις του κρατικού σιδηρόδρομου, με το κρατικό ταχυδρομικό, με το κρατικό ασφαλιστικό σύστημα.
    Αρκετά με το Κράτος που διαχειρίζεται τα πάντα και το πληρώνουν όλοι οι φορολογούμενοι Ιταλοί κι έτσι επιδεινώνονται τα εξαντλημένα οικονομικά του Κράτους»
    Μπενίτο Μουσολίνι, "Ομιλία στην Ούντινε", 20 Σεπτέμβρη 1922

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias24 Δεκεμβρίου 2019 στις 9:11 μ.μ.

      Αλλαξε χιλιαδες ονοματα ο ιδιος ψυχοπαθης εισαι λολ

      εισαι ο ιδιος και προσπαθεις να πεισεις οτι εισαι πολλοι σιγα μην προλαβαινανε τοσα ατομα διαφορετικα και αγνωστα μεταξυ τους να κανουν τοσες φωτοσοπ που να συμφωνουν μεταξυ για το character στο wow σιγα μην ειμαι και εφηβος λολ

      οσους εχθρους εχω θα τους βαλω εξεπητιδες εδω για να τους κανεις φωτοσοπ

      Διαγραφή
  8. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias24 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:59 μ.μ.

    xaxaxa exoun to 88 kai lene oti einai sosialistes klaiw24 Δεκεμβρίου 2019 - 8:29 μ.μ.

    https://i.imgur.com/JlSwMdS.png
    Απάντηση

    https://kokkonis.wordpress.com/%CF%80%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%B4%CF%8C%CE%BB%CF%86%CE%BF-%CF%87%CE%AF%CF%84%CE%BB/

    «Αρκετά με τις καταστάσεις του κρατικού σιδηρόδρομου, με το κρατικό ταχυδρομικό, με το κρατικό ασφαλιστικό σύστημα.
    Αρκετά με το Κράτος που διαχειρίζεται τα πάντα και το πληρώνουν όλοι οι φορολογούμενοι Ιταλοί κι έτσι επιδεινώνονται τα εξαντλημένα οικονομικά του Κράτους»
    Μπενίτο Μουσολίνι, "Ομιλία στην Ούντινε", 20 Σεπτέμβρη 1922

    Δεν θα ξαναμιλησω σοβαρα δεν υπαρχει νοημα απλως σου ποσταρω αυτα απο δω και περα τρολαρισμα και σπαμαρισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. i euaisthiti nazistiki psyxi tou omofylofilou (?) giasmouliou (??) pligothike lol

      Διαγραφή
    2. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias24 Δεκεμβρίου 2019 στις 9:12 μ.μ.

      Αλλαξε χιλιαδες ονοματα ο ιδιος ψυχοπαθης εισαι λολ

      εισαι ο ιδιος και προσπαθεις να πεισεις οτι εισαι πολλοι σιγα μην προλαβαινανε τοσα ατομα διαφορετικα και αγνωστα μεταξυ τους να κανουν τοσες φωτοσοπ που να συμφωνουν μεταξυ για το character στο wow σιγα μην ειμαι και εφηβος λολ

      οσους εχθρους εχω θα τους βαλω εξεπητιδες εδω για να τους κανεις φωτοσοπ

      Διαγραφή
    3. auto htan... antio loipon...

      https://www.youtube.com/watch?v=MkTHE7HKgLc

      Διαγραφή
  9. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias24 Δεκεμβρίου 2019 στις 9:44 μ.μ.

    https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/80399647_152848802675771_318037539380264960_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_oc=AQkBrPVFMoSh5v6-Syi1xvcQXEj56oVBMjBf3r1E4EOu-4gf31yFHVUO8J_FO_zZlEpibKlYPn9kc13aji1E4Dhg&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=0d66ce1dfa136a3562e3aa9cfa63e9cd&oe=5EA4D50B


    Ο χιτλερ σας περιμενει με ανοιχτες αγκαλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias25 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:52 μ.μ.

    https://www.facebook.com/profile.php?id=100009500688312

    https://scontent.fath4-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/69935903_2391907657802567_35824266381361152_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_oc=AQlpxIoiBn8mRLz7x9hK20kYOWrr_kmIeo7M6FL-IeZtE7I9cxzIaLNBRVdqRsvnDqc&_nc_ht=scontent.fath4-2.fna&oh=f61e60d8e0fe1899dce440412913cd5b&oe=5E66CE19

    https://scontent.fath4-2.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/s960x960/11392935_1409951319331544_7680273468214262098_o.jpg?_nc_cat=101&_nc_oc=AQnPBAxgzZ-jolcUdEftvVCZVSfXaq5ws0DlIMsUgoPxiGoWPRUqn2ktvhiT8zYi1ag&_nc_ht=scontent.fath4-2.fna&oh=25015962b6a65a0fa4d779b0556ee5eb&oe=5EA73ABD

    Αυτος ο μουλος ειναι ο χιμλερ κατα πασα πιθανοτητα εγω δεν ειμαι ρουφιανος αλλα αυτος ο ψυχοπαθης θελει βρωμοξυλο μεχρι να σαπισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. pragmati autos einai malista enas syntrofos eixe anevasei kai tin ip tou sto webwar

      https://i.imgur.com/iT7eNCe.png

      https://i.imgur.com/4rwl8iX.png

      Διαγραφή
    2. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias25 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:14 μ.μ.

      Ω ρε φιλε εγω απλώς τρολαρισμα κανω εδω μιλαμε για ρουφιανους και χαφιεδες και δεν το χαβω οτι ολοι ειναι απο τον αριστερο χωρο φευγω μονο με προστασια θα μιλαω ειστε ακρως επικινδυνοι εγω για πλακα το εκανα βεβαια για το χιμλερ χεστηκα καλα να παθει νομιζα οτι ειστε απλως εφηβοι που κανετε πλακα λαθος ο γερο-πλευρης μπροστα σας ειναι αγιος.

      https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/80687901_153064039320914_3040871918270939136_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_oc=AQl0_APBPr32jGNb7tr2_ybbtwHJ2m2SWcjpkPPuyxchWpAVItRNLpzl-6RzgFQX1Tc&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=33b58b353a332ae353b0bb93d89d0ee0&oe=5EB114A4

      Διαγραφή
  11. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias25 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:21 μ.μ.

    https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/80127183_153064979320820_7251488783881732096_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_oc=AQnKIUywdLLlS3ZsqQLF_pLFXFcUwR_Phaxv-SeaLEqZnl2AwsAES6P-kVjabTN4lYI&_nc_ht=scontent-frt3-1.xx&oh=56c45677f4ea95220187b0be3ddcc544&oe=5E7553BC


    https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/80716333_153065129320805_5786507814679609344_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_oc=AQkKmC2PIsQCzIUN51J28PBcHfukxlBlMihel2mTAX-JntM42m42xqVbYmbG8SbsdFc&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=d30af871b76e45b0a9f32a161f601e34&oe=5E6D6E4A

    Εν το μεταξυ ο μαυρος κρινος μου ζητησε email για να μιλησουμε φακελωμα εντελως ω ρε μαλακα μας φακελωνουν για τον χιμλερ χεστηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias25 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:23 μ.μ.

    Αγοραστε προστασια για να μιλατε οσοι δεν ειστε ρουφιανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ips allon sxoliaston pou anevike sto webwar

    https://i.imgur.com/JAH8Zbv.png

    https://i.imgur.com/cisHXlL.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. to nou sas syntrofoi/synagonistes MAKRIA apo selides tou "xwrou" na mpainete se autes mono me ti xrisi VPN eidallos oi pragmatikes sas ips pane kateutheian stin asfaleia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias25 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:57 μ.μ.

      Ποσταρετε και παιδοφιλους και βιαστες οχι μονο ναζι

      Διαγραφή
    2. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias25 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:58 μ.μ.

      Μιλαμε για χαφιεδες του κρατους οχι απλα για τρολ

      Διαγραφή
    3. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias25 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:59 μ.μ.

      Τα αφεντικα σας ειναι στην γαδα να φανταστω?

      Διαγραφή
  15. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias25 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:01 μ.μ.

    Μιλαμε οι ναζι ειναι καθαρματα αλλα εδω εχουμε να κανουμε και με χαφιεδες του κρατους απο ολους τους πολιτικους χωρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias25 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:02 μ.μ.

    το προβλημα δεν ειναι μονο οι ναζι αλλα και οι χαφιεδες του κρατους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias25 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:03 μ.μ.

    μπορει να μην γουσταρω τους ναζι αλλα δεν γινομαι ποτε χαφιες του κρατους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias25 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:07 μ.μ.

    ειμαι σιγουρος οτι χρυσαυγιτες ρουφιανευουν πρωην συναγωνιστες τους επειδη φυγαν απο τα γραφεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias26 Δεκεμβρίου 2019 στις 4:07 μ.μ.

    http://3.bp.blogspot.com/-p19TB0idKYA/Vbgsff8t6hI/AAAAAAAAORw/-QVWa8R4BQE/w1200-h630-p-k-no-nu/%25CE%259F%25CE%25A7%25CE%2599.png

    Αυτο παει προς τους ρουφιανους ψαξτε το IP μου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    μπορει να μην γουσταρω τους ναζι αλλα ρουφιανος ποτε δεν θα γινω


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias26 Δεκεμβρίου 2019 στις 4:53 μ.μ.

    https://lefterianews.wordpress.com/2017/02/27/%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89/

    Αυτο το αρθρο γραφτηκε σπο την ουρανια μιχαλολιακου (δεν ειμαι σιγουρος)και το πηρε χαμπαρι το indymedia και το κατεβασε και εδω περα ειναι σιγουρο εδω εχει τρολ της ΧΑ προσεξτε αυτο το μυνημα οσοι δεν εχετε προστασια μην γραφετε γιατι θα σας παρουν το IP εγω εκανα τρολαρισμα και σπαμαρισμα για πλακα αλλα εδω περα ειναι σιγουρο πλεον οτι υπαρχει ρουφιανος βαζει ονοματα ψευτικα δειτε τα σχολια πιο πανω εγω για πλακα εκανα σπαμαρισμα και τρολαρισμα αλλα το πραγμα εχει ξεφυγει εντελως μεχρι και ο γερο-κατσικης ο βλακας το πηρε χαμπαρι δινατε φωτογραφιες στον διαχειριστη του φυλετικα βοθρομπλογκ τωρα ειναι στον χοντρο οι φωτογραφιες σας δεν ειναι καθολου τυχαιο που δινουν πρωην χρυσαυγιτες εγω για πλακα το εκανα για να γελασουμε με της φατσες τους δεν ειναι τυχαιο οτι αυτα που παριστανουν τα τρολ ξερουν ποια ειναι η γκομενα του μαλακα του φου-καρρα ξερουν οτι ενας παλαιος ειναι ο βλακας ο κωνσταντινουπολιτη αν και για αυτον δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι πραγματικο προσωπο που ξερουν τοσα πολλα για ολο το χωρο οι αναρχικοι και οι κομμουνιστες σιγουρα εχει και απο δαυτους εδω ξερουν οτι η γκομενα του καρρα ειναι παγανιστρια ΥΣΕΕ αμα δεν εχετε προστασια την βαψατε αυτος που υπογραφει με το ονομα stalin88 πες στο χοντρο να ψοφησει πως βρηκαν το αρθρο του sun knight?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. https://www.bitchute.com/video/jbYq9vkwi80k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias Νικος27 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:48 μ.μ.

    http://mavroskrinos.blogspot.com/2019/12/blog-post_23.html

    Οι γνωστοι κυπατζιδες ακροδεξιοι ναι αυτοι η αυτος που αλλαζει ονοματα ποτε stalin88 ποτε ναζιστη ποτε dirlewanger88 ποτε νορδικο ενας ειναι λογικα και δεν μιλαω για τους φου-καρραδες τα γκουλαγκ της βορεια κορεας σας περιμενουν με ανοιχτες αγκαλες ξερετε εσεις η εσυ μπραβοι των εφοπλιστων και του μαρινακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias Νικος27 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:55 μ.μ.

    Ναζιστής24/12/19 3:32 μ.μ.

    Νικολάκη,αγνε σοσιαλιστή είσαι πολύ soft για αυτόν τον χώρο,άσε το πληκτρολόγιο και πιάσε κανά εργαλείο να οργώσεις κανά χωράφι,να νιώσεις στο ροζουλι πετσί σου τι έτσι σοσιαλισμός.

    ρε ξεφτιλισμενο ακροδεξιο ορκ που ακους σοσιαλισμο και κρυβεσαι στην βρωμερη σκοτεινη τρυπα εκει στα υπογεια της ΧΑ τα γκουλαγκ ειναι ανοιχτα και σε περιμενουν οσα ονοματα και να αλλαξεις σε αναγγνωριζω μεχρι και το νουμερο ο κατσικης σας πηρε χαμπαρι και μην ψαξεις το IP εχω βαλει καλη προστασια σε γλυτωνω απο το κοπο ακολουθα τον ηγετη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias Νικος27 Δεκεμβρίου 2019 στις 1:01 μ.μ.

    Οι όντως αγνές ιδέες του εθνικισμού και του σοσιαλισμου μπορούν να εκφραστουν από τους ακτιβιστές ιδεολογους και ΜΟΝΟ και όχι από τους κάθε λογής θαμώνες των αστικών περιστερονων που εκφράζουν απόψεις από το διαδίκτυο.. Μπράβο στα παιδιά για την κίνηση τους! Οι αναρχικοί εχουν δίκιο ΔΡΑΣΕ Ή ΣΚΑΣΕ

    ρε βλαμενε ψυχοπαθη ρουφιανε αφου οι ναζι ειστε φανατικοι οπαδοι της ελευθερης αγορας τοσα αρθρα υπαρχουν που το αποδεικνυει ειμαι σιγουρος οτι εισαι ο γνωστος ρουφιανος που μιλας για ρωσοδουλη ακροδεξια εισαι ερπετο που αλλαζεις ονοματα για να φαινεται οτι ειστε πολλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias Νικος27 Δεκεμβρίου 2019 στις 1:12 μ.μ.

    Νικολάκη,αγνε σοσιαλιστή είσαι πολύ soft για αυτόν τον χώρο

    εισαι μεγας ρουφιανος τη soft ρε μαλακα εγω πιστευω στον σοσιαλισμο ακου σοφτ στο τελος θα με βγαλεις και κεντρωο σοσιαλισμος η θανατος εσυ πιστευεις στο τσιρακι των thyssen τα γκουλαγκ της βορειας κορεας η κουβα εσυ διαλεγεις σε περιμενουν με ανοιχτες αγκαλες

    ΥΓ ψωφο στα ναζιστικα ακροδεξια καθαρματα και στους φου-καρραδες ακουτε σοσιαλισμο και κρυβεστε στης βρωμερες σας τρυπες

    https://spartacus-educational.com/00heartfield3.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias Νικος27 Δεκεμβρίου 2019 στις 1:18 μ.μ.

    https://www.facebook.com/pg/FlameOfLiberation2015/photos/?ref=page_internal

    Ξερω οτι μολις δεις την σελιδα θα βγαλεις εξανθηματα αφου εχεις αλλεργια στον σοσιαλισμο οπως καθε ακροδεξιο σκουπιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias Νικος27 Δεκεμβρίου 2019 στις 1:21 μ.μ.

    https://scontent-ams4-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/36547125_2164875913789696_8559885476083793920_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ohc=DhZ2jPQRijYAQlBEje23a04fNjBj6rstDRvfbJTN7EVwOrn-dlNBrQffA&_nc_ht=scontent-ams4-1.xx&oh=1b30b99c5d5ff33d2dd03f8c0ac96ba9&oe=5EA699DD

    αφιερωμενο στους σχολιαστες της νεας εποχης και εννοειται στους σχολιαστες που τους υμνουν ψωφο κακο ακροδεξια παρακρατικα σκουπιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias Νικος27 Δεκεμβρίου 2019 στις 1:25 μ.μ.

    You may have encountered online commentators talking about the Syrian Social Nationalist Party. Some refer to the SSNP as alleged proof that Ba'athism is a form of "fascism", despite the fact that the Arab Ba'ath Socialist Party and the SSNP are two different parties and despite the fact that the SSNP has consistently rejected Nazism and fascism. Some may say "words are only words", but the SSNP's actions prove their words true by consistently being in conflict with the Kataeb or Phalangist Party which was actually aligned with Germany, Italy and Spain and openly emulated them. Interestingly enough the Kataeb or Phalangist Party went on to be a close ally of Israel and the west.

    https://scontent-ams4-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/36688150_2169117503365537_4487438009033031680_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_ohc=RIi8vS3Oc5wAQkR0pmjs-1HzlWo5B0u2IWH_3NLzQClPkQCzbLl1IvLYg&_nc_ht=scontent-ams4-1.xx&oh=4c690ca54a7378d0d66414adb0d3871a&oe=5EA97B82

    Την απαντηση την δινει πολλα χρονια πριν γεννηθειτε εσεις παρακρατικα σκουπιδια της ασφαλειας ο ηγετης του σοσιαλιστικου εθνικιστικου κομματος που δεν εχει καμια σχεση με την ναζιστικη ιδεολογια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias Νικος27 Δεκεμβρίου 2019 στις 1:29 μ.μ.

    "He who thinks that socialism is a religion of pity is gravely mistaken. We are not hermits taking refuge in mercy to give peace to a conscience disturbed by seeing misery and suffering, so that we become great in our own eyes and sleep untroubled. Defending deprived masses is not a matter of giving them alms but demanding their rights. We are not only concerned about alleviating misery but also about increasing the wealth of life." - Michel Aflaq
    #Baath #Socialism #Syria #Iraq

    https://scontent-ams4-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/s960x960/20232716_1950470401896916_4137011288569310919_o.png?_nc_cat=100&_nc_ohc=JdR5nZ-3W7cAQl0ABSO6aPziUmAs0ma93dIQrTFe0oqDRws6D2mdJSSYw&_nc_ht=scontent-ams4-1.xx&oh=3c8e7e055e521158ac13d4f7af74eeab&oe=5EB2DE6E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias Νικος27 Δεκεμβρίου 2019 στις 1:31 μ.μ.

    https://scontent-ams4-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/s960x960/71147423_2502898786654072_8307189554805211136_o.png?_nc_cat=111&_nc_ohc=P37EOV9xfSoAQk2eRJZVXfiwT4WYQpEQHXZeFuS5pL94UC84V4AEIysaw&_nc_ht=scontent-ams4-1.xx&oh=97662fe25b8bb661b2c74ad010a71317&oe=5EA59509

    Σοσιαλισμος η θανατος βρωμερα παρακρατικα σκουπιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias Νικος27 Δεκεμβρίου 2019 στις 1:34 μ.μ.

    https://scontent-ams4-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/s960x960/80385978_2586780964932520_3502983564364873728_o.jpg?_nc_cat=109&_nc_ohc=5pjWIhsWIP4AQliTeqUbqT8zlRjO00h2T6X-w_u8dV9Kv8jz5YxNW0VKw&_nc_ht=scontent-ams4-1.xx&oh=229ea0528bcd1af830150fed8d72e809&oe=5EB166F2

    Αυτος ειναι ο αγνος πατριωτικος σοσιαλισμος και δεν εχει καμια σχεση με τους ναζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias27 Δεκεμβρίου 2019 στις 1:38 μ.μ.

    https://www.facebook.com/pg/FlameOfLiberation2015/photos/?ref=page_internal

    ξερω οτι μονο που βλεπετε την σελιδα εσεις η εσυ τα εμετικα ακροδεξια σκουπιδια σας πιανει πανικος

    τσεκαρετε την σελιδα για το τη σημενη αγνος εθνικισμος και σοσιαλισμος αλλα θα βγαλετε πολλα εξανθηματα.

    https://scontent-ams4-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/36547125_2164875913789696_8559885476083793920_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ohc=DhZ2jPQRijYAQlBEje23a04fNjBj6rstDRvfbJTN7EVwOrn-dlNBrQffA&_nc_ht=scontent-ams4-1.xx&oh=1b30b99c5d5ff33d2dd03f8c0ac96ba9&oe=5EA699DD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias Νικος27 Δεκεμβρίου 2019 στις 1:39 μ.μ.

    Ο μαυρος κρινος με τα σχολια που δημοσιευει δειχνει το βρωμικο ρολο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias27 Δεκεμβρίου 2019 στις 3:17 μ.μ.

    https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/p851x315/80389485_153381215955863_144870166017081344_o.jpg?_nc_cat=100&_nc_oc=AQlJ8O7JTCZtBUvGMTtGXswnDyyElKaXy-WgbBjkgGnRD0ds6CHLXAHd24QgE4mv4pfvPJdWKNhPm7nWWLHh6OyM&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=69150ff118f92bd167338f798b029eda&oe=5E714489

    Απο την στεναχωρια που ειδα τα σχολια στο μαυρο κρινο πλακωθηκα στα γλυκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τωρα που εμαθα το screenshot γασμουλιε θα γινεις ρομπα ο αγαπημενος lampiko27 Δεκεμβρίου 2019 στις 6:11 μ.μ.

    https://imgur.com/a/dsPFuzJ?fbclid=IwAR2kvx8SV7DbEmk2wVvzvJkLH1E0rQfoCSSsqPfILfWLxjBvQTophIHzepk

    Μπηκε 3 χρονια μετα ο βλακας και απαντησε ολοι ξερουμε ποιος ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Επιμενει οτι ο μειμαρακης δεν μοιαζει με τον καραγκιοζη και μετα απο 3 χρονια γραφει Halit Ergenç27 Δεκεμβρίου 2019 στις 6:22 μ.μ.

    https://imgur.com/a/UQ9Eums?fbclid=IwAR2cB14hYr1oOfRAdx8DGlJI2VpUQlYZAWvXfBMV-Sl5rYDdBtkOKZFsVFs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. θα σε ξεφτιλιζω μεχρι το τελος του κοσμου ο αγαπημενος σου lampikos ειμαι27 Δεκεμβρίου 2019 στις 6:27 μ.μ.

    https://imgur.com/a/HNylktV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο πρωτος σχολιαστης ειμαι εγω ο lampikos και τσιμπησε ο βλακας27 Δεκεμβρίου 2019 στις 6:33 μ.μ.

    https://imgur.com/a/KuBoK45

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias27 Δεκεμβρίου 2019 στις 6:40 μ.μ.

    https://imgur.com/a/CDgSnTg

    Να τος παλι απανταει σε εμενα ο μαλακας τα ορθογραφικα του λαθη ειναι λιγα ο μαλακας με κανει να ψαχνω παλια σχολια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εχουν μεγαλη ψυχωση αυτοι και με κανουν να ψαχνω τα σχολια τους27 Δεκεμβρίου 2019 στις 6:49 μ.μ.

    https://imgur.com/a/8lz75cr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ρε τον αριο ταγματασφαλιτη27 Δεκεμβρίου 2019 στις 6:52 μ.μ.

    https://imgur.com/a/bR8Le4H

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. έχεις μπερδευτεί Νικόλα και αυτό είναι λυπηρό. Εννοείτε ότι τα σχόλια που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα δεν ανεβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias27 Δεκεμβρίου 2019 στις 6:58 μ.μ.

      Αστα κολπα σε εμενα ολο το βοθρο εχεις μαζεψει αμα εισαι οντως ο μαυρος κρινος αληθεια ο χαφιες της ασφαλειας αρης αριων ποσα παιρνει για να κανει προπαγανδα υπερ των ουκρανων ασε που δεν πιστευω οτι οντως εισαι ο μαυρος κρινος

      Διαγραφή
    2. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias27 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:04 μ.μ.

      Αμα εισαι οντως ο μαυρος κρινος δες αυτο το screenshot

      https://imgur.com/a/GoRyCK6

      Διαγραφή
    3. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias27 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:35 μ.μ.

      https://imgur.com/a/s8ORtiD

      Διαγραφή
  43. Παλι ο ταγματασφαλιτης27 Δεκεμβρίου 2019 στις 6:54 μ.μ.

    https://imgur.com/a/Fsd9gtP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ώρα που κάποιοι μεθοκοπούν σε παρακμιακά κέντρα διασκέδασης και άλλοι ψέλνουν μέσα σε ιουδεοχριστιανικούς ναούς, ορισμένοι εκλεκτοί ιδεαλιστές θέτουν τα στέρεα θεμέλια μιας μεγαλειώδους Νέας Εποχής. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

      Διαγραφή
  44. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias27 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:01 μ.μ.

    https://imgur.com/a/9NXGG7D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αυτα δες μαυρε κρινε αν εισαι οντως και μετα ανεβαζεις αρθρα του27 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:06 μ.μ.

    https://imgur.com/a/GoRyCK6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Που την ειδες την photoshop27 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:11 μ.μ.

    https://imgur.com/a/3g4O6Fo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. https://imgur.com/a/l1BMIIx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Να τος να τος ο πρωθυπουργός27 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:23 μ.μ.

    https://imgur.com/a/7FoVPBY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias27 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:37 μ.μ.

    https://imgur.com/a/s8ORtiD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Με λενε φου-καρρα και τσαμπα κλαιω27 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:39 μ.μ.

    https://imgur.com/a/B9VvJ07

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ελεύθερος ο πατέρας Κλεομένης!27 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:40 μ.μ.

    Ανακοίνωση:

    Πριν από λίγο (απόγευμα Παρασκευής 27.12) αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Ναυπλίου ο Πατέρας Κλεομένης.

    Χθες το απόγευμα δώσαμε ως Ιερός Λόχος 2012 1000 ευρώ που είχαμε συγκεντρώσει.

    Ήταν ακριβώς όσα χρήματα χρειαζόταν για να συγκεντρωθεί το ποσό και να βγει ο πάτερ.
    Είμαστε βαθύτατα συγκινημένοι γιατί ξεκινήσαμε εμείς την έκκληση για τα χρήματα και με την τελική κατάθεση επί της ουσίας "σφραγίσαμε" την απελευθέρωση του πατέρα Κλεομένη.

    Ευχαριστούμε όλες και όλους τους γνωστούς και άγνωστους φίλους που βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια.
    Ιερός Λόχος 2012 - Ελληνορθόδοξη Στρατιά

    ΙΣ ΧΡ
    ΝΙ ΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Με λενε φου-καρρα και τσαμπα κλαιω27 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:41 μ.μ.

    https://imgur.com/a/ZoY1OOT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias27 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:44 μ.μ.

    https://imgur.com/a/z5iRMet

    Να γιατι τον φωναζω γασμουλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. σφαζονται οι ακροδεξιοι μεταξυ τους27 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:46 μ.μ.

    https://imgur.com/a/31On3hb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias27 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:51 μ.μ.

    Αντε κουραστηκα τα λεμε αυριο μεθαυριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias27 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:51 μ.μ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ τελευταιο μηνυμα εδω δεν ειναι απλως τρολαρισμα εδω μιλαμε για κυπιτζιδικες φωλιες που παιρνουν IP τηλεφωνα σας ζητανε email για να σας φακελωσουν κλπ ξερουν αυτοι που το διαβαζουν το μηνυμα σκατορουφιανοι το βλεπετε το μηνυμα ξερετε εσεις εγω απλως τρολαρα αλλα πλεον το πραγμα εχει ξεφυγει εντελως δεν ειναι τυχαιο καθολου που δεχτηκα τηλεφωνημα βρε πουστη ξαναπαρε και θα σε γαμησω αυτο σου λεω μονο ξερει αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ο πατερούλης σας εύχεται καλές γιορτές και το νέο έτος να σας βρει στα γκούλαγκ βεβαία τώρα ανοιχτά μόνο στην βόρεια κορέα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στα γκούλαγκ δωρεάν28 Δεκεμβρίου 2019 στις 6:49 μ.μ.

    https://imgur.com/a/7wbNOUe

    https://imgur.com/a/kWmjT7Y

    https://imgur.com/a/k9ZKodB

    https://imgur.com/a/AoY51UY

    https://imgur.com/a/mCkUalk

    https://imgur.com/a/pI2lKsy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Το νέο φρούτο της ακροδεξιάς λέγεται αντι-ρωσισμος ποσά παίρνετε εσείς οι αντι-ρωσοι ακροδεξιοί για να προπαγανδίζεται τα ίδια που λέει η ΟΑΚΚΕ τελικά ο σορος δίνει λεφτά παντού το αζοφ απο που προμηθεύεται τα όπλα??? μα φυσικά απο το ισραηλ και σταματήστε ποια το ρωσοδουλη ακροδεξιά εκει στην κατεχακη δεν σας μαθαίνουν νέες λέξεις ???28 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:12 μ.μ.

    https://imgur.com/a/d5ftENO

    https://imgur.com/a/Ig70RTg

    https://imgur.com/a/tnm8Xdx

    https://imgur.com/a/PXeKgiV

    Ο ακροδεξιος ρουφιάνος της κυπ-ευπ αλλάζει πολλά ονόματα άλλα όσα ονόματα και να αλλάξει παραμένει ο ίδιος μην προσπαθήσετε να με χακαρετε έχω καλή προστασία ρουφιανει και βρείτε νέες λέξεις το ρωσοδουλη ακροδεξιά πέθανε δεν το χαβει κανένας.

    https://imgur.com/a/NLpOLzn

    https://imgur.com/a/weFA0Mr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ποσα παίρνεις για να λες τη γνωστή καραμέλα ρωσικός ιμπεριαλισμός???28 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:27 μ.μ.

    https://imgur.com/a/JPbZ4po

    https://imgur.com/a/vSHkQKf

    κάποτε ο φόβος των ακροδεξιών ηταν κομμουνισμός τώρα είναι η ρωσια εσεις ξεπερασατε και τον τελη στην προπαγάνδα άντε φτιαχτείτε με τσόντες γκειδων και μετά τρέξτε με το πατερ κλεομενη παρέα στα gay pride καλα με τον κωλοτουμπα φου-καρρα δεν χρειάζεται να πω πολλά έχει ξεφτιλιστεί εντελώς καλά για τον γκεκα τι να πεις άντε στο ψυχιατρείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Γκεικα για σενα αυτο αντε γαμησου μαζι με τον τελη και τον βουκεφαλα του28 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:32 μ.μ.

    https://imgur.com/a/s1IFU6W

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. https://www.dailymotion.com/video/x2zbkrz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Πολύ καλό κείμενο. Πράγματι, Άριστος, στο Πνεύμα ιδίως, αυτομάτως συνεπάγεται διαχωρισμός του εαυτού σου από την μάζα. Είναι αστείο διότι είναι αυτονόητο, τελείως αυτονόητο. Πώς δύναται ένας Άξιος να πιεί έστω και έναν καφέ με έναν απόλυτο καταναλωτικό μαζάνθρωπο, ο οποίος όταν δεν σκέφτεται με το πέος ή την στομάχα του, λαμβάνει την φιλαθλική ντόπα από την Μαρινάκης ή Μελισσανίδης Α.Ε.; Το απόλυτο δράμα ενός τέτοιου Ανθρώπου είναι ότι σήμερον αποτελεί βοή εν τή ερήμω, έχοντας την αναρρίχηση στην εταιρική χρηματική ιεραρχία του τόκου και του χρήματος ως την μοναδική ""αξία"" διέξοδό του και δήθεν εκμετάλλευση του Χαρίσματός του ενώ αποτελεί επί της ουσίας θάνατο, με τα χειροκροτήματα πλήθος γραικύλων και "υπερήφανων" φίλων και συγγενών από κάτω. Ο Άξιος φαίνεται πάντοτε. Όμως το να φανεί δεν λέει τίποτα. Σαν να λες "Ο Ήλιος λάμπει και είναι ζωογόνος", αυτονόητο. Δεν μετέχει όμως στα κοινά. Ο Φιλελευθερισμός της μάζας τον τσακίζει, καθώς το πλήθος πάντοτε τον μισεί, τον ζηλεύει και σκοτώνεται να τον φάει. Εκείνος δε, εάν επιζήσει το Πνεύμα του την θανατηφόρα "φιλελευθεροποίησή"(αστικοποίηση) του δηλαδή την απορρόφησή του από τον εκφυλισμό, την ηδονή και το χρήμα, θα ζει για πάντα στο "περιθώριο". Είναι Ευλογημένος μα συνάμα και Καταραμένος. Είναι ο μοναδικός μαζί με ελαχίστους ομοίους του που δύνανται να αλλάξουν τα πάντα προς όφελος του Λαού τους για το καλλίτερο, όμως είναι δυστυχώς ανήμποροι να το κάνουν. Πρέπει να περιμένουν την αποδοχή τους από τις μάζες ή τα κάγκελα της φυλακής εάν τολμήσουν μόνοι των.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ο βαγγελας το αλανι29 Δεκεμβρίου 2019 στις 1:31 π.μ.

    https://imgur.com/qP4Skr3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Χιλια χρονια φυλετικα blogspot29 Δεκεμβρίου 2019 στις 2:00 π.μ.

    https://imgur.com/C3u1KX7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ο ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΗΓΕΊΤΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ: https://www.youtube.com/watch?v=_I8KHdEBNYE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Οταν το καθιδρυμα υμνει την κυβερνηση της αστικης δεξιας29 Δεκεμβρίου 2019 στις 1:47 μ.μ.

    https://imgur.com/a/qTIDgbF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. καρρας λεμε και κλαιμε29 Δεκεμβρίου 2019 στις 1:57 μ.μ.

    https://i.imgur.com/wf2XlnY.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ισως ο μονος χιτλερικος που αξιζε τον σεβασμο ολων29 Δεκεμβρίου 2019 στις 2:42 μ.μ.

    https://imgur.com/a/D2eGPOy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. δοξα και τιμη στον λαμπικο τρολομαχητη29 Δεκεμβρίου 2019 στις 3:30 μ.μ.

    https://nazionaleanticapitalista.wordpress.com/2019/12/20/ο-ernst-rohm-για-τους-ηθικολόγους-της-ακροδεξι/

    https://nazionaleanticapitalista.wordpress.com/2019/11/25/ο-αρχηγός-μας-θα-ζει-για-πάντα-στο-μυαλό/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειμαι με αυτους βρε μπαγασα29 Δεκεμβρίου 2019 στις 3:50 μ.μ.

      https://imgur.com/a/aIWzzLo

      Διαγραφή
    2. Άμα έβγαινε ο ρεμ στην εξουσία πολλοί γερμανοι καπιταλίστες δεν θα ζούσαν σήμερα για να υμνουνε το ΝΑΤΟ και την ΕΕ ο ρεμ μαλακίστηκε αντί να κρεμάσει την πουτάνα των βιομηχάνων τον χιτλερ πήγε και τον έσωσε από τα SA και ο χιτλερ πως το ξεπλήρωσε μα σκοτώνοντας τον.

      https://spartacus-educational.com/00heartfield3.jpg


      και δεν είμαι από αυτούς που μυθοποιώ τα αδέρφια στρασερ και το ρεμ άλλα έστω αυτοί ήταν πραγματικοί αντικαπιταλιστές σοσιαλιστές η μυθοποιήσει είναι ακροδεξιό μόρφωμα.

      Διαγραφή
  70. Σε περιμενουμε με ανοιχτες αγκαλες και οχι με σοφτ βιταμ αλλα με σοσιαλιστικες αγκαλιες θα σπας πετρες29 Δεκεμβρίου 2019 στις 3:59 μ.μ.

    https://i.imgur.com/cINocDV.png

    https://i.imgur.com/knq2TFg.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Απαντήσεις
    1. Προς το συναγωνιστα αλεξανδρο καρρα απο τον σουλτανο που ζει χιλια χρονια29 Δεκεμβρίου 2019 στις 5:32 μ.μ.

      https://i.imgur.com/5WYnX8T.png

      Διαγραφή
  72. https://i.imgur.com/BXiLjfc.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Παραδουλευτρα σουλτανου29 Δεκεμβρίου 2019 στις 5:36 μ.μ.

    https://i.imgur.com/0hMQSPz.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. https://i.imgur.com/TUukuzU.jpg

    https://i.imgur.com/MV7NjzT.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ειμαι ο γνωστος σπαμαριστης τρολανθρωπος εκ ανατολης29 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:25 μ.μ.

    https://imgur.com/rYm6gob

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Εβραίος τραπεζίτης29 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:46 μ.μ.

    Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως ένα προσωπικό δάνειο ή εμπορικά δάνεια ή ένα δάνειο για την εκκίνηση ενός έργου ή για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε σκοπό; Εάν ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω της {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} ή {WhatsApp: +447903159998}.

    Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

    Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group.
    - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε με δική σας άνεση
    - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 έως 48 ωρών
    - Μπορείτε να δανειστείτε μέχρι 20 εκατομμύρια ευρώ
    - Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
    - Προσιτό επιτόκιο 3%
    - Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
    - Έχουμε πολλά χρόνια εργασιακή εμπειρία
    -Η συναλλαγή δανείου σας είναι 100% ασφαλής.
    - Και πολλά περισσότερα οφέλη

    Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί αυτή η εταιρεία έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση με την Sunshine Financial Group, υποβάλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

    Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο, παρακαλώ γράψτε στο email ή τον αριθμό παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δάνειο.
    Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998

    Ένα κατάλληλο δάνειο για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. https://i.4pcdn.org/pol/1512612978414.png

    https://preview.redd.it/mvenoinjovo31.jpg?auto=webp&s=802ad12893ee43b4bbc6dbb91b7ba059395dc04c

    https://i.4pcdn.org/pol/1529360914137.jpg

    https://pbs.twimg.com/media/DlE97GaU4AYpJei.jpg



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Νεα ιδεολογια εθνικος ρουφιανισμος29 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:48 μ.μ.

    https://imgur.com/a/QnQrR5t

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Το εθνικο μας καθηκον συναγωνιστες29 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:54 μ.μ.

    https://imgur.com/7mKlkRF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. na pas allou na xyseis to antinazistiko sou dilitirio aplitario lampiko px se kamia anarxoprezofolia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. https://imgur.com/Cz9rGKx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Δες καμια πορνο ρε μαλακα να ξελαμπικαρεις29 Δεκεμβρίου 2019 στις 9:56 μ.μ.

    https://imgur.com/f4d1gxl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. θα σε κανω να πηδηξεις απο την υπογα σου30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:04 π.μ.

    https://i.imgur.com/e9zSs8t.png

    https://imgur.com/neMn1Hv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ντολμαδακια απο την μαρικα30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:21 π.μ.

    https://imgur.com/a/byzRy6I

    https://imgur.com/3EsiaCG

    https://imgur.com/8XfWXLH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:31 π.μ.

    https://imgur.com/hF9swMh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Μοιραζω ξυραφια ελατε κοσμε30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:50 π.μ.

    https://imgur.com/VStge2B

    https://imgur.com/szK105E

    https://imgur.com/cePHpV4

    https://imgur.com/loOrghv

    https://imgur.com/tMTf3S1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. παντου θα βλεπεις το λαμπικο και θα κλαις30 Δεκεμβρίου 2019 στις 1:27 π.μ.

    https://imgur.com/a/XnzpQFA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. μπαντεριστης λιβανεζος φαλλαγιτης30 Δεκεμβρίου 2019 στις 1:35 π.μ.

    https://imgur.com/FcQBm7e

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Το μονο που σας σωνει μαλακες ειναι να βγει νομος για τα τρολ για φυλακη30 Δεκεμβρίου 2019 στις 2:09 μ.μ.

    https://imgur.com/f6v3h6C

    https://imgur.com/DwtZJ3k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. κλαιμε απεριοριστα30 Δεκεμβρίου 2019 στις 2:13 μ.μ.

    https://imgur.com/mXPrnsG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. https://imgur.com/HCZnKbD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ρε θα σπαμαρω μεχρι να βαρεθω30 Δεκεμβρίου 2019 στις 2:34 μ.μ.

    https://imgur.com/a/OJSBoYE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. https://imgur.com/rm7NweC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. λαμπικος ο μεγιστανας το αριο γυφτακι30 Δεκεμβρίου 2019 στις 3:42 μ.μ.

    https://imgur.com/bYJGpQK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. χαχαχαχαχα μεχρι και ΜΚ την πατησε απο το τρολ και δεν ειμαι εγω που εγραψα αυτο το σχολιο.30 Δεκεμβρίου 2019 στις 4:25 μ.μ.

    https://imgur.com/a/Mow4inv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ=ΕΣΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias30 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:39 μ.μ.

      αυτοι ρε εχουν κολλητο τον αντωνη πιεριδη που μοιαζει με πακιστανος λολ ο γροθια λαζακης LFE

      Διαγραφή
  97. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias Νικος30 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:44 μ.μ.

    ολοι αυτοι στον αγιο παντελεημονα στης πυλες σακατευαν πακιστανους και ινδους και τωρα που μαθαν οτι δεν ανηκουν στην λευκη φυλη εχουν φαει μεγαλη φρικη τελικα θεος υπαρχει ρε και ειμαι σιγουρος οτι παρακολουθουν τα σχολια σπασμαρισματα τρολαρισματα και τα μεμε μου

    απω το χιλια χρονια χιτλερ πηγσν στον χιλια χρονια μεταξα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias30 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:51 μ.μ.

    ενας απο αυτους ειναι ο γνωστος που γραφει σχολια στο ΜΚ γερμανοτσολιαδες τελειωσατε και τον εχω κανει χιλιαδες μεμε το σχολιο του ειναι η απολυτη ξεφτιλα στην κατοχη θα ελεγε εθνικο μας καθηκον να ρουφιανευουμε στους γερμανους ο ρουφιανος προσαρμωζεται στο καθε καθεστως ειτε δημοκρατικο ειτε κομμουνιστικο ειτε ναζιστικο κλπ

    https://imgur.com/a/br0IINr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias30 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:56 μ.μ.

    https://imgur.com/a/br0IINr

    οποιος δεν ειναι μεταξικος ρε καραγκιοζη σημαινει οτι ειναι γερμανοτσολιας

    εγω ρουφιανος δεν γινομαι κανενος αλλο τρολαρισμα και σπαμ και αλλο ρουφιανος της κυπ-ευπ και δεν εχει τα κοτσια να παραδεχτει ποιος ειναι εγω δεν βριζω τον λουκα απλως κανω μεμε για πλακα ας πανε σε κανενα εισαγελεα οι ρουφιανοι της κυπ-ευπ να με σταματησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias30 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:06 μ.μ.

    υπαρχουν τοσα ολοκληρωτικα καθεστωτα που δεν εχουν σχεση ρε καθηστερημενε με τον ναζισμο

    κουβα βορεια κορεα συρια και ας σταματησει ο ΜΚ να ταυτιζει τον μπααθισμο με την ναζι ιδεολογια

    https://sputniknews.gr/kosmos/201911145230701-asant-hpa-nazi-klevei-petrelaio-syria/

    ο ποιο φανατικος αντι-ναζι ειναι ο ασαντ να σταματησει ο ΜΚ να διαστρεβλωνει την ιδεολογια του μπααθ που το εθνικο στοιχειο στον σοσιαλισμο του μπααθ ειναι η αγαπη των συριων (δρουζοι αρμενιοι αραμαιοι ρουμ ορθοδοξοι σουνιτες)για το αραβικο εθνος οσο διαστρεβλωνει τοσο τρολαρισμα θα πεφτει αν το διαβαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias30 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:09 μ.μ.

    https://imgur.com/a/3zSMPXz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Τους ξεφτιλιζει ο αρχηγος του SSNP30 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:12 μ.μ.

    https://imgur.com/a/iKcaBrA

    You may have encountered online commentators talking about the Syrian Social Nationalist Party. Some refer to the SSNP as alleged proof that Ba'athism is a form of "fascism", despite the fact that the Arab Ba'ath Socialist Party and the SSNP are two different parties and despite the fact that the SSNP has consistently rejected Nazism and fascism. Some may say "words are only words", but the SSNP's actions prove their words true by consistently being in conflict with the Kataeb or Phalangist Party which was actually aligned with Germany, Italy and Spain and openly emulated them. Interestingly enough the Kataeb or Phalangist Party went on to be a close ally of Israel and the west.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias30 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:16 μ.μ.

    Στην συρια του μπασαρ αλ ασαντ γιορταζετε η νικη του σταλινγραντ καθε χρονο αντε με το καθε πικραμενο που διαστρεβλωνει τα παντα

    https://imgur.com/a/P3qb1Me

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias30 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:31 μ.μ.

    Τη σχεση εχει ρε ΜΚ ο αραβικος σοσιαλισμος του μπααθ με ψυχακιδες οπως ο gunther και ο ροζενμπεργκ μονο εσυ το ξερεις και μην μπει αυτη η γνωστη ναζι πουτανα με τα γνωστα ονοματα γιατι δεν θα κατσω να τους απαντησω και απο την αλλη εχεις και τους χριστιανοπληκτους ταλιμπαν φου-καρραδες να λενε της παπαριες τους περι νορδικοπληκτων γερμανοτσολιαδων και το ποσο σοφτ ειμαι θα το δει ο ναζιστης οταν θα σπαει πετρες στα γκουλαγκ της DPRK αμα αντεξει το κρυο που κανει εκει πανω.

    ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΕΙ ΚΥΠΑΤΖΙΔΕΣ

    ΖΗΤΩ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ

    ναζιστη διαλεξε μερος εχεις 2 επιλογες κουβα η βορεια κορεα αντε γιατι τελειωνουν τα εισιτηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias30 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:43 μ.μ.

    https://i.imgur.com/k6qpxjT.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias30 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:45 μ.μ.

    https://imgur.com/a/5MviPFA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Λαμπίκος... Τι να λέμε τώρα... Άτομο ψυχικά διαταραγμένο λες και βγήκε απο μυθιστόρημα του Λάβκραφτ. Δεν αποκλείεται να είναι και χρήστης σκληρών ναρκωτικών. Κατά τ'άλλα, αλλοτριωμένες ζωές των μεγαλουπόλεων, εντελώς ασυνάρτητα και συγχυσμένα λούμπεν άτομα χωρίς μέλλον τις περισσότερες φορές και κυριολεκτικά παρατημένα στη μοίρα τους. Τουλάχιστον ο καημένος εκτονώνεται σπαμάροντας και τρολάροντας τα βοθροβλόγ και παίζοντας wow. Είναι ένα άτομο που χρειάζεται την κατανόηση και την αγάπη όλων μας. Αθήνα ζαφειρόπετρα που έλεγε κάποτε ο ποιητής... Χρόνια πολλά Λαμπίκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias30 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:21 μ.μ.

      ποσα ονοματα θα αλλαξεις ρε καραγκιοζη

      nordic elf dirlewagner nazisths stalin88

      Διαγραφή
    2. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias30 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:28 μ.μ.

      ψαξτε ψαξε δεν ειμαι σιγουρος πλεον ρε καθυστερημενα τον διαχειριστη του φυλετικα βοθρομπλογκ μηπως σας σωσει απο την ξεφτιλα.

      https://i.imgur.com/VStge2B.png

      https://imgur.com/VStge2B

      https://imgur.com/szK105E

      https://imgur.com/cePHpV4

      https://imgur.com/loOrghv

      https://imgur.com/tMTf3S1

      Διαγραφή
  108. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias31 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:37 π.μ.

    https://i.imgur.com/hjV5QnR.png

    https://i.imgur.com/gZ27VnP.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias31 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:44 π.μ.

    https://i.imgur.com/7GyWHrf.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. καλησπερα ενας καρρικος ιδεολογος31 Δεκεμβρίου 2019 στις 1:20 μ.μ.

    https://i.imgur.com/xVPyAGy.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias31 Δεκεμβρίου 2019 στις 1:30 μ.μ.

    https://imgur.com/XqhkxzQ

    καλη χρονια ερχομαστε με αρχηγο τον φουκαρρα

    https://imgur.com/a/60NiOhu

    μπειτε με οσα ονοματα θελετε εγω θα σας τρολαρω παντα σπαμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. οι ναζι αγαπαμε την ελλαδα31 Δεκεμβρίου 2019 στις 2:04 μ.μ.

    https://i.imgur.com/Y5ytguM.png

    https://i.imgur.com/ApmRyQz.png

    https://i.imgur.com/KaDvoeA.png

    https://i.imgur.com/nDpj4J8.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ναζι=αντι-σοσιαλισμος31 Δεκεμβρίου 2019 στις 2:51 μ.μ.

    https://imgur.com/kioSngh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Μια ακροδεξια πουτανα ηταν ο μοσλευ σκατα στον ταφο του οπως και του ιαν31 Δεκεμβρίου 2019 στις 2:53 μ.μ.

    https://imgur.com/kioSngh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias1 Ιανουαρίου 2020 στις 2:05 π.μ.

    https://www.theapricity.com/forum/showthread.php?239917-%CE%9F%CE%B9-%CE%91%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1/page5

    χαχαχαχαχαχα σφαζονται για το ποιος ειναι αρμενοειδης χαχαχαχα τους μητσοτακιδες που ειναι κλασικοτατοι αρμενοειδεις του βγαλαν ανατολιντ λολ τελικα το κομπλεξ μεταφερθηκε και εκει ποπ κορν

    τι μεσογειακο εχει αυτος ο δρακουλας ρε ζωα?

    https://i.imgur.com/kSFAALf.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias1 Ιανουαρίου 2020 στις 2:21 π.μ.

    https://www.theapricity.com/forum/showthread.php?239917-%CE%9F%CE%B9-%CE%91%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1/page11

    ρε οι σχολιαστες του φυλετικα βοθρομπλογκ μεταφερθηκαν εδω περα λολ εψαχνα φωτογραφια να τρολαρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. αποτυχημενο τρολ lampiko tauren gamias1 Ιανουαρίου 2020 στις 2:27 π.μ.

    https://imgur.com/a/uCLFwd8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Καναδός παππού(στη)ς1 Ιανουαρίου 2020 στις 2:38 π.μ.

    Πρὸς ΚΙΣΕ (Κεντρικὸ Ἰσραηλιτικὸ Συμβούλιο Ἑλλάδος):

    Ἀδέλφια,
    Μὲ ἰδιαίτερη συγκίνησι ἔχω τὴν τιμὴ νὰ λαβαίνω κάθε χρόνο εὐχὲς ἀπὸ τοὺς ἀδελφούς μου Ἕλληνες ἰσραηλῖτες γιὰ καλὰ Χριστούγεννα καὶ χαρούμενα Χαννούκα σὲ ἐμένα τὸν ὀρθόδοξο χριστιανὸ τῆς θρησκείας τοῦ ἑβραίου Χριστοῦ πόσῳ μᾶλλον ποὺ καὶ ἐφέτος ὁ τρελλὸς ἀντισημιτισμὸς κατατρώγει παγκοσμίως τὰ σωθικὰ τοῦ πολιτισμοῦ μας. Ἀδέλφια σᾶς ἀγαποῦμε καὶ παραμένουμε πάντα στὸ πλευρό σας.
    Δημήτρης Κιτσίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ο καρρας ειχε ανεβασει μεταξυ αλλων βιντεο-αφιερωμα στο ναζιστικο αποκρυφισμο-μυστηκισμο της σαβιτρι ντεβι αλλα εγινε ευλαβης χριστιανος και το κατεβασε οπως και οτι ειχε να κανει με την ιδεολογια του δηλωσιας κανονικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Ορθοδοξα κομαντα με σβηνει τα σχολια η ρωσομπλιετα τους. Βαλτε ενα λινκ να ξερουμε ποιο ειναι το σωστο καναλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΚΩΛΟΡΩΣΟΙ ΓΑΜΙΕΣΕ ΠΑΛΟΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

    https://athens.indymedia.org/post/1602283/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. RE POUSTH LAMPIKO GIA METAPROPONHTIKO NA PARW GLYKOZH/DEXTROZH, MALTODEXTRINH H KYKLIKH DEXTRINH???? TSEKARE TA LINKS KAI PES RE LAMPIKO NA OUME

    https://www.myprotein.gr/sports-nutrition/100-dextrose-glucose-carbs/10530118.html

    https://www.myprotein.gr/sports-nutrition/100-cyclic-dextrin-carbs/11281390.html

    https://www.myprotein.gr/sports-nutrition/100-maltodextrin-carbs/10530114.html

    P.S. PARNW HDH KANONIKA KREATINH, PROTEINH, BHTA ALANINH KAI KITROULINH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΚΟΥΡΑΓΙΟ-ΜΟΥΡΑΓΙΟ-ΚΑΡΝΑΓΙΟ-ΝΑΥΑΓΙΟ-ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΜΑ-ΤΟΝ-ΑΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Αριστοτέλης Καλέντζης,παλιός αναρχοεθνικοσοσιαλιστής στο κόμμα του Πλεύρη το κ4α,τώρα λέει πως δεν ήταν μέλος γιατί θέλει να το παίζει τελείως αυτόνομος. Ηγέτης της αριστερής πτέρυγας του ναζισμού,ομοφυλόφιλος ο οποίος σε κάποια φάση τα είχε και με τον Μιχαλολιάκο. Τελικά ο Μιχαλολιάκος ανακάλυψε ότι είναι στρέτι και τον χώρισε,από τότε έχει πάθει εμμονή και κάθε μέρα τα τελευταία χρόνια γράφει ενάντια στην χρυσή αυγή στο εθνικο κοινωνικό καθίδρυμα και στον μαύρο κρίνο. Ειδικά από τότε που μπήκαν βουλή και έβλεπε τον έρωτα του συνέχεια στις ειδήσεις έχει πάθει αμόκ και τα έχει παίξει. Ασχολείται με την έφιππη τοξοβολία και μαθαίνει το άθλημα σε όμορφα νέα αγόρια στην πλατωνική ομοφυλοφιλική κοινότητα που έχει φτιάξει. Ορίστε και το fb του ομοφυλόφιλου ανιψιού του:

    https://www.facebook.com/spiros.kalentzis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Ο Καλέντζης έχει τελειώσει. Το μυαλό του εννοώ. Ξεκίνησε επίθεση κατά του Γκέκα στο καθίδρυμα στην οποία τον κατηγορεί ότι είναι ομοφυλόφιλος και έχει μαζέψει νεαρά αγόρια στο άρμα για να τα γαμάει. Πλέον βλέπει σε όλους τους άλλους τον ίδιο τον αρρωστημένο εαυτό του. Μέχρι και ο Μακαρούνης που ήταν κώλος και βρακί έχει σπάσει και είναι μέλος στο ΑΡΜΑ. Για αυτό δεν αναπαράγει πλέον Καλέντζη ο μαύρος κρίνος. Βγαίνουν σιγά σιγά για τον Αριστοτέλη πολλά στην φόρα.

    Ως τώρα οι φήμες ότι ο Καλέντζης είναι πούστης έχουν εξακριβωθεί επανειλημμένα από έγκυρες πηγές
    Πλέον και οι λαμογιές του με την χρυσή αυγή που είχαν ακουστεί επιβεβαιώνονται.
    Φοβάμαι ότι στο τέλος θα τον έχουν όντως γαμήσει τα άλογα του.

    Τέλος πάντων, προσφέρει καλό γέλιο ο τύπος. Το καθίδρυμα έχει φτάσει σε επίπεδο πρωινάδικου για κυράτσες. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι μέχρι να δούμε να τον κλείνουν στο τρελάδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΛΕΝΤΖΗΣ ΚΑΙ ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ, ΟΙ ΔΥΟ ΨΕΥΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ


    Σχόλιο του Αριστοτέλη Καλέντζη σχετικά με την επίθεση στον Μίκη Θεοδωράκη από το ιστολόγιο "Εθνικό κοινωνικό καθίδρυμα", το οποίο διαχειρίζεται είτε μόνος του είτε με μαζί με άλλους, σε μία πραγματικά θλιβερή ανάρτηση με τίτλο:

    ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ: ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ
    ΞΕΣΤΗΣΤΕ ΤΟ!!


    Το ιστολόγιο αυτό έχει πάρει πολλές φορές ξεκάθαρα αντι-εθνικές θέσεις σε διάφορα θέματα, όπως στην περίπτωση του λαθρομεταναστευτικού, όπου σύμφωνα με εκείνους ο Ελληνικός λαός πρέπει να δεχθεί και να περιθάλψει τους λαθρομετανάστες!!!

    Σε πλήρη συμφωνία ο "εθνικοσοσιαλιστής" Καλέντζης με την κυβέρνηση συριζανελ και τους παρακρατικούς αναρχικούς εθνομηδενιστές, σήμερα όπως και τότε. Με τέτοιους πατριώτες τι να τους κάνει η Ελλάς τους εχθρούς!!!


    Απάντηση δική μας σε Καλέντζη και καθίδρυμα:

    ΚΑΛΕΝΤΖΗΣ
    Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ
    ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ!!

    Ενάντια στον πατριωτικό δυναμισμό των Ελλήνων τάσσεται και ο κολλητός του Καλέντζη, ο γνωστός Ιφικράτης Αμυράς, ο οποίος δεν κρύβει καν την δόλια φύση του και τις εξουσιαστικες ιδέες που έχει, αφού μέσα από τα κείμενα του γίνεται ξεκάθαρο πως βλέπει τον εαυτό του σαν ένα ειδος αρχηγού-γκουρού του ελληνικού πατριωτικού χώρου, υβρίζοντας συνεχώς τον απλό λαό, τον οποίο στην ουσία κατηγορεί ότι δεν είναι διαθέσιμος και υποταγμένος σε εκείνον και την οργάνωση του, για να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ο μέγας προπαγανδιστής Αμυράς ( ο οποίος δεν έχει σπουδάσει προπαγάνδα αλλά μεταφέρει ότι έχει διαβάσει από την wikipedia).


    Αποτέλεσμα ύπαρξης Ιφικράτη
    Αμυρά και ΙΕΡΑΚΣ τα τελευταία 6 χρόνια: ΜΗΔΕΝ


    Όπως καταλαβένεται ο εχθρός βρίσκεται εντός των πυλών, πάρα μα πάρα πολύ βαθιά μέσα στις γραμμές μας.

    http://hellanianeagle.blogspot.gr/2018/02/blog-post_6.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ

    https://pbs.twimg.com/media/CQ4LGvrUEAArBO0.jpg

    https://s11.postimg.cc/3ks8woi6b/zoosos.jpg

    https://4.bp.blogspot.com/-LgSmnoK77rQ/WDIJKm6j8rI/AAAAAAAAbKU/nr_VGBZGH0YduhoZy1U3SC27SxFxwhi8gCLcB/s1600/alithinos-fasismos.jpg

    ΠΡΕΖΑ ΛΑΜΠΙΚΟΣ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΣΠΑΜΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ

    https://episkiasis.files.wordpress.com/2010/05/omonia-dealings.jpg?w=300&h=163

    https://i.ytimg.com/vi/voK1sCPTEh8/hqdefault.jpg
    https://webwar88.createaforum.com/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fcdn-2.tstatic.net%2Ftribunnews%2Ffoto%2Fbank%2Fimages%2FKorban-Narkoba.jpg&hash=03f6093de3046f04a29cc06f86a457364f21cd11

    https://www.petedrinks.com/wp-content/uploads/2012/12/beers-of-xmas-6.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. https://1.bp.blogspot.com/-cmOqEy5Nfxg/Wfzt-2atQXI/AAAAAAAAGH8/8Pff8_8a8mYD-twYTCMMg_B5apZzVDsDACLcBGAs/s1600/23114792_10213135176986797_92104184_n.jpg

    Αυτός ο κοπρόχρωος που υποτίθεται πως είναι και αρχηγός ευρωπαϊκού εθνικιστικού κινήματος(!) πήγε στα τέσσερα μέχρι την πρεσβεία του Πακιστάν για να δώσει διαπιστευτήρια καλής διαγωγής στον πακιστανό πρέσβη και για να ζητήσει συγνώμη για τις ρατσιστικές επιθέσεις εις βάρος Πακιστανών. Προφανώς αυτή η κίνηση δεν είχε κάποιο ουσιαστικό νόημα εκτός από το να δείξει καλή διαγωγή μπροστά στους (((παγκόσμιους δυνάστες))). Μάλιστα , στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Πρεσβεία του Πακιστάν, ο πρέσβης δήλωσε ότι “θα επιβλέπει” τις “ρατσιστικές επιθέσεις”! H ανακοίνωση της Πρεσβείας του Πακιστάν στην Αθήνα
    για τον εξευτελισμό του Νίκου Μιχαλολιάκου:

    https://3.bp.blogspot.com/-fLqAyvgwUBA/Wf1Mf-EVw1I/AAAAAAAAGIc/1CpOQ8OP4DYJatuK5VWJMHgdVlkSjna4gCLcBGAs/s1600/pakistan%2Bembassy.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Ο Σταύρος Μακαρούνης είναι ο 37χρονος Φύρερ της ναζιστικής οργάνωσης "Μαύρος Κρίνος". Η ιδεολογία αυτού του σκουπιδιού είναι ο λεγόμενος αριστερός εθνικοσοσιαλισμός και έχει αναφορές απο τους λεγόμενους «αντιχιτλερικούς» ναζί έως και τον Τσε Γκεβάρα! Ανάμεσα σε άλλα πιστεύει οτι η άρια κοιτίδα της ελληνικής φυλής βρίσκεται στην αλβανία και πως το κόσοβο ειναι αλβανικό. Έχει αναπτύξει επιχειρησιακή συνεργασία με τα MAT και τις μυστικές υπηρεσίες, γι αυτό και είναι στο απυρόβλητο, κανένας δεν τον ακουμπάει. Για τα χρυσά σκατά λέει οτι αποτελούν αστική ακροδεξιά οργάνωση και ο Μιχαλολιάκος είναι νεοσυντηρητικός δεξιός αστός, ενω αυτοί και το παρεάκι του απο τηγανοκέφαλα ορκ ειναι εθνικοεπαναστάτες ακτιβιστές και συχνά επιδίδονται σε αποκαθηλώσεις αντιφασιστικών πανό και μπογιάτισμα τοίχων με εμετικά συνθήματα. Θαυμάζουν φανατικά τον λεγόμενο Περίναδρο ως τον υπέρτατο πεζοδρομιακό αγωνιστή ενάντια στους αναρχικούς και προετοιμάζουν μεθοδικά την επιστροφή του στο προσκήνιο. Μέσα απο σκοτεινές διαδρομές και παραπρεσβείες προωθούν την εθελοντική κατάταξη ναζιστών απο την ελλάδα στις δυνάμεις της Azov. Η τύχη του φυρερίσκου τους όμως τελείωσε και πλέον μάθαμε την φατσούλα και την φασιστοφωλιά του και τον ψάχνουμε:

    Eπιχείρηση Λαβύρινθος, Μακαρούνης Σταύρος, Σεχιώτη Τάσου 9 Τρίπολη, Τηλ 2710224576, Κινητό 6972085084, Χάντρες, είδη δώρων, είδη συσκευασίας, χειροποίητο κόσμημα, αξεσουάρ, υφασμάτινες πάνες, καρποί πλυσίματος.

    Παρότι δήλωνε αριστερός είχε γίνει μέλος της Χρυσής Αυγής γυρω στο 2004. Το γιατί είναι θέμα σύγχυσης και τρικυμίας στον εγκέφαλο. Αργότερα τσακώθηκε και έφυγε από την Χρυσή αυγή , επειδή τον κορόιδευαν που δημοσίευε κείμενα στο φόρουμ της νεολαίας τους υπέρ του Τσε Γκεβάρα. Μετά κάποιοι "αυτόνομοι εθνικιστές" ξεκίνησαν το μπλογκ Μαυρος Κρινος, το οποίο εξελίχθηκε σε αυτόνομο δίκτυο με πυρήνες σε διάφορες πόλεις χωρίς ιεραρχία η οργάνωτική δομή. Δεν ήταν δηλαδή οργάνωση, ούτε είχε αρχηγούς-φύρερ κλπ. Ανάμεσα σε αυτούς ητανε και ο Σταύρος. Επίσης, το πατρικό του βρίσκεται στην Πλάτωνος 6 έξω από το κέντρο της Τριπόλεως.
    Καραγκιοζάκος, όπως κάθε "εθνικιστής" που πιστεύει σε σοσιαλιστικά μοντέλα οικονομίας και φέρει κομμουνιστικά σύμβολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Η κρυφή αιτία πίσω από την υποχωρητικότητα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων απέναντι στις τουρκικές.

    Όταν αξιωματικοί των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων γκαβλώνουν με κορίτσια με μπούτζο και με ουρολαγνικές υποταγές.

    Η γυμνή αλήθεια όπως δεν την έχετε ξαναδεί με αποδείξεις.

    https://kanesex.com/antres-psaxnoun/antres-psaxnoun-transsexual/agori-gia-ola-ta-goysta_i6919

    Η αγγελία τα λέει όλα...

    Περιγραφή

    35 αρης νεαρός , με "μεγάλα"(LOL) προσόντα και πολλά παιχνιδάκια, προσφέρει την ενεργητική καύλα του σε θυληπρεπή τρανσακια με στητά κωλαρακια και φουσκωμενα βυζια .
    Trans ζευγάρια δεκτα....Επαγγελματιες trans που βαρεθηκανε να γαμιουνται ξενέρωτα και να τρώνε ξεπέτες εδώ θα βρείτε τον μόνιμο ερωτικό σας σύντροφο..
    Ζευγάρια και Άντρες που θελουν να βλεπουν τις γυναίκες τους να ξεφτιλιζεται και να ρουφατε τα σπέρματα απλα στειλτε μήνυμα.

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

    και αν αναρωτιέστε που κολλάει η Νέα Δημοκρατία σε όλο αυτό,η κυπριακή,αναρχική φραξιά "Μαξούλα γύρνα ή έστω τουίταρε" σας το εξηγεί και αυτό!μασημένη τροφή για όλους παλιούς και νέους.

    στρατός είναι εξ ορισμού ομοφυλοφιλικός. Ψωλές κλισμένες μέσα σε έναν χώρο δίχως γυναίκες
    για μήνες, και ίσως για χρόνια μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην υγιή ανδρική σεξουαλικότητα.
    Να βλέπεις άντρες,να μιλάς με άντρες,να γυμνάζεσαι και να ιδρώνεις με άντρες,να ακουμπάς άντρες...
    Για μέρες και μέρες ξανά και ξανά.

    Ακόμα και στους καλύτερους θα δημιουργήσει πρόβλημα,έστω και υποσυνείδητα που θα βγει σαν νεύρωση.
    Άσε που τα νέα παιδιά πρέπει να γαμάνε στην ηλικία τους τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα μίνιμουμ
    για να έχουν σωστή ψυχοδυναμική ανάπτυξη.

    Δυστυχώς,μία μικρή μειοψηφία θα γίνει πούστηδες.Και,σίγουρα,πουσταράδες θα πάνε στον στρατό μόνιμοι για να βαράνε
    μαλακία με τα φανταράκια και ποιος ξέρει,να γαμάνε και κάνα παιδάκι. Ο στρατός είναι αναγκαίο κακό,αλλά δεν πρέπει
    στον βωμό της εδαφικής μας ακεραιότητας να θυσιαστεί το σχήμα "άνδρας". Αυτό να το πείτε και στους ακροδεξιούς ,
    ότι πάνω από το "Έλληνας" είναι το "Άνδρας". Ο έλληνας ο γερμανός και ο κινέζος είναι τεχνητά δημιουργήματα,σήμερα
    είναι αύριο δεν είναι. Ο ανδρισμός είναι φυσικός και είναι γενεσιουργός και ζωοδόχος δύναμη,είναι ιερός με όλη την σημασία
    αυτής της λέξης.

    Στρατός λοιπόν ιδιωτικός και κατάργιση της υποχρεωτικής θητείας,όπλα στους πολίτες για να μπορούν να αμυνθούν μόνοι τους
    αν χρειαστεί.Πρέπει να προστατέψουμε τον ανδρισμό των παιδιών μας,πρέπει να καραργήσουμε τον Ελληνικό Στρατό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Αναστασία Κρητικού,μία καραπουτανάρα κωλομπαρού χρυσαυγίτησα βίγκαν και Χριστιανή Ορθόδοξη με μεγάλη λατρεία στον Αδόλφο Χίτλερ. Όλη μέρα κλαμπάρει και παρτουζόνεται με τους γαμιάδες της τους οποίος θέλει να είναι αναβολιασμένοι αλβανοκάγκουρες. Βάφεται σαν την πουτάνα που είναι και τα χνώτα της βρωμάνε βότκα και χύσια. Καλό θα είναι άμα περάσει από κοντά σας να μην την ακουμπήσετε διότι μπορεί να κολλήσετε τίποτα .

    http://www.nightstories.gr/wp-periexomena/uploads/2011/07/2928/DSC_0102.jpg

    https://www.facebook.com/profile.php?id=100009363858467

    Είχε πιπώσει 2 χρυσαυγίτες μαζί στις τουαλέτες στην τοπική Πειραιά ενώ ο Λαγός από έξω έπαιζε μαλακία, αυτά σας τα έχουν πει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Δημήτρης Γκρίλλας, ένας πορτιέρης λούμπεν ναζιστής από τους γαμιάδες της Κρητικού, βαράει και ενεσούλες, άλλος ένας χρυσαυγίτης που θα σώσει την Ελλάδα. Νεαρός νεόπλουτος ακροδεξιός αστός με καταγωγή από τη Γλυφάδα. Είναι πρώην αρχηγός της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ.

    https://m.facebook.com/gkrillas.dimitris?ref=content_filter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Ο Ηλίας Κασιδιάρης ο γνωστός,σαν έφηβος είχε πλαντάξει στην σφαλιάρα και το μπούλινγκ, για αυτό είχε δέκα τικ στο πρόσωπο, για να παρηγορηθεί άρχισε τα αναβολικά και το μπόντι μπίλντικ και μπήκε στη Χρυσή Αυγή για να το παίζει δυνατός και νταής. Μετά από την είσοδο του στην βουλή πάει σε γνωστό ψυχίατρο στην Αθήνα για να διώξει τα τικ και να φτιάξει το προφίλ του. Μετά από τις διώξεις ξεκίνησε να παίρνει κόκα από την μύτη και ακόμα δεν μπορεί να την κόψει. Είναι ένας πούστης ο οποίος δεν πιστεύει σε τίποτα και πάει μόνο εκεί που μπορεί να το παίζει ισχυρός και γαμάουσα για να επουλώσει τις πληγές του. Έτσι λοιπόν θα παίξει και την πουστιά στον χοντρό γιατί γνωρίζει ότι είναι πολύ περισσότερο δημοφιλής και θέλει να κάνει τη Χρυσή Αυγή λιγότερο ναζιστική για να είναι εκλέξιμη στυλ Λεπέν στην Γαλλία. Εν κατακλείδι, είνακ ένας κομπλεξικός αμοραλιστής ο οποίος όμως ίσως χρησιμοποιήσει την ψυχοπαθολογία του θετικά και να αναδειχθεί σε πολιτικό παράγοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Ο διαχειριστής του ιστολογίου http://fyletika.blogspot.gr ονομάζεται Μιχάλης Τσακίρης, υποψήφιος της χρυσής αυγής ο οποίος αφού πείστηκε για την ανωτερότητα της μεσογειακής φυλής, ο ίδιος όντας τουρανικομογγόλος,αφιέρωσε με ζήλο την ζωή του στο να προάγει τον μεσογειανισμό, σαν εξιλέωση για το τουρανικό του αίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Ο Οδυσσέας Πατεράκης είναι ο διαχειριστής του σατανοβοθρομπλόγκ
    https://skoteinosierofantis.blogspot.gr και κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης. Είναι ένα διαταραγμένος μυαλό, ένας ψυχοπαθής σατανολάτρης ο οποίος σαν έφηβος είχε φτιάξει τη στοά "Βελζεβούλ" και παρτουζονότανε με κάτι άλλους σε τελετές στα βουνά του Κισσάμου. Μετά από ένα περιστατικό που μπήκε μεθυσμένος σε ένα σχολείο και έχεσε την Ελληνική σημαία και πορτραίτα ηρώων του '21, επειδή παραλίγο να τον γαμήσουνε στο ξύλο και είχε γίνει ρόμπα στην τοπική κοινωνία, μαζεύτηκε λίγο και διέλυσε την στοά και μπήκε στη Χρυσή Αυγή. Ακόμα καυλώνει με σατανάδες και διαόλους και γουστάρει τρελά τον Χίτλερ διότι του αρέσει το κακό, και πιο κακός από τον σατανά είναι μόνο ο Χίτλερ. Επίσης πάσχει από αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας, γι' αυτό γράφει έτσι. Ορίστε και ορισμένα δείγματα της εκλεπτυσμένης και υπερβατικής ποιητικής του φύσης:

    https://xyzcontagion.files.wordpress.com/2015/10/cebfceb4cf85cf83cf83ceadceb1cf82-cf80ceb1cf84ceb5cf81ceaccebaceb7cf82-ceb7-ceb5ceb8cebdceb9cebaceae-cf84cf89cebd-ceb5cebbcebbceaecebd7.jpg

    https://xyzcontagion.files.wordpress.com/2015/10/cebfceb4cf85cf83cf83ceadceb1cf82-cf80ceb1cf84ceb5cf81ceaccebaceb7cf82-ceb7-ceb5ceb8cebdceb9cebaceae-cf84cf89cebd-ceb5cebbcebbceaecebd14.jpg


    Ο λαός μας ΠΕΙΝΑΕΙ και οι στρατιωτικοί κάνουν dolce vita και πηδάνε τραβέλια ενώ η ΧΩΡΑ βυθίζεται!! Ταυτόχρονα οι χεσμένοι αξιωματικοί του Ε.Σ έχουν κάνει τους φαντάρους υπηρέτριες των λαθροεισβολέων και σφυρίζουν αδιάφορα! Τα κοπρόσκυλα δεν φοράνε παντελόνια αλλά στριγκάκια και κάνουν πίπες στους προδότες πολιτικούς(όντας προδότες έτσι κι οι ίδιοι) για να μην χάσουν τα ψίχουλα που τους δίνουν για μισθό! Η επιβολή σκληρού απολυταρχικού καθεστώτος φασιστικού τύπου κρίνεται αναγκαία και μόνο έτσι θα μπορέσει η χώρα μας να βγει τελικά από τα σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Την γνωρίζω την Κρητικού, πουτανάκι από τα λίγα και με μυαλό κολοκύθας. Σκατόφατσα και συφιλιάρα από τόσους που έχει πάρει χωρίς καπότα. Εν τω μεταξύ στο facebook σε μία σελίδα ενός περιοδικού για το οποίο είχε κάνει παλιά φωτογράφιση, κάτω στα σχόλια δύο υπεύθυνοι του περιοδικού κοροίδευαν την φάτσα της και έλεγαν πάλι καλά που πούλησαν, τρελό γέλιο, άμα το ξανά βρω θα το βάλω.

    Δημήτρης Γκρίλλας, πλέον είναι στην Λ.Ε.Π.ΕΝ διότι η χρυσή αυγή δεν του φαινόταν αρκετά παρακμιακή. Παίρνει αναβολικά πράγμα το οποίο παραδέχεται δημόσια άν τον ρωτήσεις. Είναι μέλος στην ομάδα του facebook "Ελλήνων γενετική και προιστορία" η οποία είναι προθάλαμος του ΑΡΜΑτος, ποστάρει μαλακιούλες όταν ανεβάζουν φωτογραφίες με κοπέλες του στύλ "υπεράριο μουνάκι" και "θέλω να κάνει τα παιδιά μου". Για να μην τον έχει διαγράψει ακόμα ο Γκέκας (διαχειρίζεται με το προφίλ Steffan G. Kronborg) κάποια σχέση θα έχουν. Επαφές Λ.Ε.Π.ΕΝ- ΑΡΜΑτος φαίνονται απίθανες σαν σενάριο αλλά με τόσες πουστιές που έχω δει μέσα στον χώρο τίποτα δεν με εκπλήσσει.


    Οδυσσέας Πατεράκης, τι να πούμε για αυτόν τον άνθρωπο. Τον είχα πετύχει κάποτε σε δρόμο στο Ρέθυμνο και περπατούσε πλάγια ζιγκ ζαγκ, έφτανε σε ένα σημείο και μετά γύριζε πάλι πίσω. Το έκανε αυτό για πέντε λεπτά και μετά έφυγε. Ξέρουν ότι είναι τρελός και έχει βάλει ο Μιχαλολιάκος υπεύθυνο τον Καρεφυλάκη να τον προσέχει. Δεν μπορούν να τον διαγράψουν διότι ξέρουν ότι θα κάνει καμιά μαλακία. Έχει δύο γιους και λέει στον κύκλο του ότι ο ένας είναι η μετενσάρκωση του στρατηγού Αλκιβιάδη και ο άλλος του τύραννου Κριτία.

    Ο Τσακίρης είναι με διαφορά ο πιο νορμάλ σε σχέση με τους υπόλοιπους , αν εξαιρέσεις ότι είναι κομματόσκυλο της χρυσής αυγής και θα λογοκρίνει ότι αρνητικό έχει σχέση με το κόμμα του πακιστανού. Έχει φάει πολύ λάσπη από τους αρμίτες, τον στοχοποίησε στην ομάδα τους ο Γκέκας και ένας δικός του και μετά έλεγαν κάποιοι ότι θα προσπαθήσουν να τον χακάρουν. Μπροστά στις θεωρίες περί Νορδικών Αλβανών και Ρώσων που πρέπει να φέρουμε για να γίνουμε πιο άριοι όποιος φανατισμός από την πλευρά του Τσακίρη δικαιολογείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. https://webwar88.createaforum.com/proxy.php?request=http%3A%2F%2F2.bp.blogspot.com%2F-Op2EQAhTHQk%2FVsXexkFsc0I%2FAAAAAAAAADE%2F0WRuCkf4DKs%2Fs1600-r%2F12166053_856123254514519_1572791516_n.jpg&hash=0699c4c8338aaeb3336acdaa990bcf0bf3ad5359

    https://www.blogger.com/blogin.g?blogspotURL=http%3A%2F%2Fstoabelzeboul.blogspot.gr%2F2016%2F09%2F&bpli=1

    Είχαν και ιστολόγιο αλλά από ότι βλέπω δεν υπάρχει πλέον.
    Αυτό γράφει από κάτω στο google translate

    Διά της εγκρίσεως των: Φρατζής Νικόμαχος κάτοχος 26ου Βαθμού: Πρίγκηψ της Χάριτος Σχολάριος Οδυσσεύ κάτοχος 25ου Βαθμού: Ιππότης του Χαλκού Όφεως Εύνομος Αχαιμενίδης κάτοχος 7ου Βαθμού: Έφορος και Δικαστής Κωνσταντίνος Έξαρχος κάτοχος 7ου Βαθμού: Έφορος και Δικαστής ...

    Σχολάριος Οδυσσευ? Παίζει να υπάρχει ακόμα η στοά και να είναι μέλος αλλά να κατέβασε τα ρολά εξαιτίας των διώξεων στην χρυσή αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. https://www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=273622.0;attach=997295;image

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. https://i.ytimg.com/vi/qX_AIB4IMMQ/maxresdefault.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή