Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

LEON DEGRELLE: Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΗ 13



Η Ευρώπη, η οποία απειλείται ανά πάσα στιγμή από μια εισβολή των Σοβιετικών [1] , έχει ήδη αρχίσει να βυθίζεται σταδιακά, στα άλυτα προβλήματα - παρά τις τηλεοράσεις και τις έξι εκατομμύρια ασφυξιογόνα αυτοκίνητα .
Απόδειξη της αξιοσημείωτης ήττας που υπέστη από την οικονομική και κοινωνική της πολιτική, είναι ότι σέρνει το τρομερό φορτίο των επτά εκατομμυρίων ανέργων.
Αντίστροφο φαινόμενο: υπέστη τη διείσδυση των εγχρώμων λαών , τρεις φορές πιο παραγωγικούς από τους Ευρωπαίους!
                                                                                    *
Χάρι στα 4.000.000 αλλοδαπών , η Γαλλία σε διάστημα είκοσι χρόνων θα βρεθεί να έχει 10.000.000 παιδιά άλλων εθνικοτήτων στο μεγαλύτερο μέρος τους Αφρικανών [2]. Τα σπάνια γαλλόπαιδα , λιγότερο πολυάριθμα από όσα στις προηγούμενες γενιές , από τη στιγμή που θα ενηλικιωθούν και θα μπουν στη παραγωγική διαδικασία θα ζουν σε καθεστώς ασφυξίας από τα εκατομμύρια πρόωρα συνταξιοδοτούμενων , μια που θα είναι υποχρεωμένα να πληρώνουν κοινωνικές συνεισφορές όλο και πιο δυσβάστακτες ,  με μοιραία κατάληξη , την ίδια την εξόντωσή τους.
Τότε (η χώρα )θα πρέπει πραγματικά να ενδώσει στον εκβιασμό - άδικη λέξη: θα πρέπει να μιλάμε αντίθετα για συνήθεις διεκδικήσεις - ενός Τρίτου Κόσμου που θα έχει μάθει να αντιστέκεται στην υπεράσπιση των πρώτων υλών του.

                                                                                                                                                                         

Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων δεκαετιών του αιώνα, θα γίνουμε μάρτυρες μιας τεράστιας αύξησης του πληθυσμού του Τρίτου Κόσμου. Η Ινδία θα φτάσει το ένα δισεκατομμύριο κατοίκους. Η Κίνα θα την ξεπεράσει.
Η Δυτική Ευρώπη, αντίθετα, θα παραλύσει , συρρικνωμένη όλο και περισσότερο στις τράπεζες με τα επιδοτούμενα από τη κοινωνική πρόνοια, έμβρυα.
Θα φιλοξενήσει μόνο το τριακοστό πέμπτο μέρος της ανθρωπότητας - ή ίσως λιγότερο.
Την ίδια στιγμή, εάν οι Σοβιετικοί δεν έχουν ακόμη κυριεύσει την υπόλοιπη Ευρώπη - εξουδετερώνοντας έτσι το πρόβλημα -, οι άλλοι λαοί του κόσμου θα έχουν αποκτήσει την υποστήριξη της Μόσχας.
 Η πιο μειονεκτική ήπειρος, η Αφρική, ήδη βλέπει τα σοβιετικά τανκς να κινούνται - αργά αλλά αποφασιστικά - από την Αιθιοπία στην Αγκόλα, στη Μοζαμβίκη.

Αύριο, τι νόημα μπορεί να έχει ακόμα για αυτούς τους λαούς η απώλεια της παραγεμισμένης με λίπος Δυτικής Ευρώπης , που δεν πιστεύει πια σε τίποτα, ανίκανη να δημιουργήσει οτιδήποτε μεγάλο;
Στην καλύτερη περίπτωση, θα γίνει ένα είδος απομονωμένου νησιού.
Ας σκεφτούμε τώρα , σε μια απόσταση τριάντα πέντε χρόνων από το 1945, τι είδους ευλογία αποδείχθηκε η (θανατηφόρα) νίκη της δημοκρατίας!
Υπήρξε μια πράξη ντροπής!
Χτύπησε στην καρδιά της Δυτικής Ευρώπης.
Έχει σαπίσει τα θεμέλια της.
Δημιούργησε τις προϋποθέσεις μιας αναπόφευκτης υποταγής της στις σκληρές επιθυμίες του Τρίτου Κόσμου, εκτός αν η Δυτική Ευρώπη δεν υποστεί , πριν από αυτό, μια εισβολή των Σοβιετικών που θα αντιπροσώπευε ίσως (ποιος ξέρει;) τη τελευταία ευκαιρία της να αναγεννηθεί .
Υποσημειώσεις:
[1] To βιβλίο "Η δική μας Ευρώπη" εκδόθηκε στα 1980.
[2] http://storiacontroversa.blogspot.gr/2013/01/la-france-compte-plus-de-65-millions.html


(Επιστροφή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου