Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

COLIN JORDAN :ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Πρόκειται για μια συνέντευξη που o Colin Jordan (19 Ιουνίου 1923 Birmingham-9 Απριλίου 2009 Pateley Bridge) παραχώρησε στο πορτογαλικό περιοδικό 'Justica & Liberdade' (Δικαιοσύνη και Ελευθερία)

Ανεξάρτητα αν κάποιος είναι οπαδός ή όχι της Εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας,  που υπερασπίζεται ο Colin Jordan , γεγονός παραμένει  ότι κανείς δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος μπροστά στο θάρρος και τη θέληση αυτού του ανθρώπου , ενός ανθρώπου ο οποίος για πολλά χρόνια έχει αγωνιστεί ακούραστα,  υπερασπιζόμενος όλα  όσα, πιστεύει.
Ούτε οι συλλήψεις και οι επιθέσεις , το  προχωρημένο της ηλικία του ή το γεγονός ότι υφίσταται κάποιους φυσικούς περιορισμούς τον έχουν υποχρεώσει να αναστείλει τις δραστηριότητες, που ο ίδιος είχε ασκήσει  στο παρελθόν . Όλα αυτά έχουν κάνει το Colin Jordan παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς και όχι υποχρεωτικά Εθνικοσοσιαλιστές, σε όλο τον κόσμο .
Έχει σημασία  να θυμηθούμε ότι αρκετοί άνθρωποι της αριστεράς και πολλοί Εβραίοι θεωρούν τον Jordan σαν το μεγαλύτερο εν ζωή  ηγέτη του εθνικοσοσιαλισμού  στη Βρετανία . 
Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για τους αναγνώστες μας να διαβάσουν προσεκτικά αυτή τη συνέντευξη και να ανακαλύψουν τα πραγματικά ιδεώδη αυτού γνήσιου και πολύ γνωστού Βρετανού Εθνικοσοσιαλιστή , ο οποίος γεννήθηκε στο Μπέρμιγχαμ στα 1923 .
Σε μια εποχή που ο κ. Jordan πολύ σπάνια δέχεται να δώσει συνεντεύξεις ,  αποφάσισε παρ' όλα αυτά να απαντήσει σε μερικές από τις ερωτήσεις μας . Έτσι , χωρίς τις σκόπιμες παρερμηνείες   και χωρίς τη λογοκρισία που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σήμερα μας έχουν συνηθίσει όταν ασχολούνται με Εθνικοσοσιαλιστές , έχετε μπροστά σας αυτή τη συνέντευξη .

J & L: Πότε και πως ξεκίνησε το ενδιαφέρον σας για τη πολιτική;
Colin Jordan: Το ενδιαφέρον μου για τη πολιτική προέκυψε στη διάρκεια του πολέμου μέσα από τις μελέτες μου, και απέκτησε ενεργή μορφή στα 1942 όταν εντάχθηκα σε ένα εθνικιστικό κόμμα.
Αυτό το ενδιαφέρον ξεπήδησε από την αγάπη για τη Πατρίδα και από την επιθυμία για μια ζωή σε αρμονία,  με τη Φύση. Στο τέλος του πολέμου ήρθα σε επικοινωνία με το Arnold Leese Βρετανό πρωτοπόρο του Εθνικοσοσιαλισμού ο οποίος άσκησε μια ισχυρότατη επιρροή στην ανάπτυξη των θεωρήσεων μου μέχρι του σημείου του πραγματικού Εθνικοσοσιαλισμού. 
J & L: Με δεδομένο ότι είστε Εθνικοσοσιαλιστής , πως κρίνετε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, που οδήγησε σε σύγκρουση τη Χώρας σας με τη Γερμανία; 
Colin Jordan: Από το 1944 είχα ταχθεί υπέρ μιας διαπραγμάτευσης για την ειρήνη μεταξύ της Βρετανίας και Γερμανίας, βλέποντας από τότε, έστω και αποσπασματικά, τα ελκυστικά χαρακτηριστικά του Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας,  αποδοκιμάζοντας ταυτόχρονα την αδελφοκτόνα σύγκρουση ,η οποία βρισκόταν  σε πλήρη αντίθεση με τα πραγματικά συμφέροντα της Βρετανίας.
J & L : Είναι αλήθεια ότι στην Αγγλία ,τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τον πόλεμο υπήρχαν πολλοί Βρετανοί πολιτικοί κρατούμενοι ;
Colin Jordan : Στα 1940  χίλια περίπου ενεργά μέλη της Βρετανικής Ένωσης των Φασιστών με επικεφαλής τον Sir Oswald Mosley και του Αυτοκρατορικού Φασιστικού Συνδέσμου του Arnold Leese , μαζί με άλλους που καταδίκαζαν το πόλεμο , φυλακίστηκαν χωρίς δίκη στα πλαίσια του κανονισμού 18Β στη διάρκεια του πολέμου. Ο William Joyce και ο John Amery εκτελέστηκαν για «προδοσία» που φέρεται να την είχαν διαπράξει μιλώντας μέσα από το γερμανικό ραδιόφωνο και , στην περίπτωση του Amery , για τη προσπάθεια στρατολόγησης  αιχμαλώτων πολέμου- για τα υπό γερμανική αιγίδα βρετανικά Ελεύθερα Σώματα .
J & L : Τί ηλικία είχατε  όταν Rudolf Hess , στη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου , πήγε στη Σκωτία σε μια προσπάθεια να διαπραγματευθεί την ειρήνη ανάμεσα στις δύο χώρες ; Πώς θυμάστε εκείνη τη περίοδο;
Colin Jordan: Ήμουν 17 και πήγαινα ακόμα στο σχολείο, όταν ένα πρωί του 1941 μπήκε ο πατέρας μου στην κρεβατοκάμαρά μου με ειδήσεις από το ραδιόφωνο, σχετικά με την  άφιξη του Rudolf Hess στη Βρετανία για την υπόθεση της ειρήνης . Οι γονείς μου και εγώ ελπίζαμε ότι η αποστολή του θα στεφόταν από επιτυχία  και στη συνέχεια αηδιάσαμε με την καταδίκη του στη Νυρεμβέργη και την ισόβια κάθειρξη.  Στα 1960 ξεκίνησα μια εκστρατεία για την απελευθέρωση του Hess με μια αφίσα που ζητούσε σε διάφορες γλώσσες την απελευθέρωσή του . Στα  1963 την ημέρα κατά την οποία απελευθερώθηκα από την πρώτη μου φυλάκιση πήγα αμέσως στο Foreign Office στο Λονδίνο, για να παραδώσω ένα γραπτό αίτημα σχετικό με  την απελευθέρωση του Rudolf Hess . Κατά τα επόμενα έτη μέχρι τη δολοφονία του Hess , που πραγματοποιήθηκε κατά πάσα πιθανότητα από τη βρετανική SAS , συνεχώς κατέθετα αιτήματα που ζητούσαν την απελευθέρωσή του , και κατ 'επανάληψη είχα αποστείλει επιστολές προς το Foreign Office προτρέποντας το να το πράξει. 
J & L : Στα 1993 στήθηκε  στη Σκωτία μια στήλη  για να τιμήσει αυτόν τον « Αγγελιοφόρο της Ειρήνης " , σωστά; Μπορείτε να μας πείτε ποιος τη τοποθέτησε και τι συνέβη αργότερα ; 
Colin Jordan : Η πέτρινο αναμνηστική στήλη του Hess ήταν ιδέα του βετεράνου Εθνικοσοσιαλιστή Tom Graham ο οποίος το χρηματοδότησε , εξασφάλισε τη συναίνεση του ιδιοκτήτη του οικοπέδου για την ανέγερσή του , και ο οποίος , παρά το προχωρημένο της ηλικίας του , το επιμελήθηκε προσωπικά με τη βοήθεια ενός άλλου υποστηρικτή, στο ακριβές σημείο όπου Hess προσγειώθηκε το 1941. Η αναμνηστική στήλη έγινε αντικείμενο βανδαλισμού και τελικά γκρεμίστηκε  από τον επικεφαλής ( έναν ασιάτη ) του τοπικού αντι - ναζιστικού Συνδέμου , έχοντας στο πλευρό του τα άλλα μέλη αυτής της φαύλης κομμουνιστικής οργάνωσης. Από τη στιγμή που η αστυνομία δεν κατάφερε να συλλάβει αυτούς τους ανθρώπους , κατέβαλα επί μακρόν επίμονες προσπάθειες να πείσω τις δικαστικές αρχές της Σκωτίας να ασκήσουν διώξεις για το αδίκημα , όχι μόνο αρνήθηκαν  να το πράξουν δημοσίως αλλά μου απαγόρευσαν το δικαίωμα να το πράξω σαν ιδιώτης. 
British Movement.pngJ & L : Μία από τις οργανώσεις που τότε ιδρύθηκαν ήταν το «Εθνικό Σοσιαλιστικό Κίνημα " στις 20 Απριλίου του 1962.[1] Πείτε μας λίγα λόγια για τη δραστηριότητα του στη διάρκεια των γεγονότων του Ιουλίου!
Colin Jordan: Μέσα σε 3 μήνες από την ίδρυση του Εθνικού Σοσιαλιστικού Κινήματος καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την απαραίτητη άδεια για να πραγματοποιήσουμε τον Ιούλιο του 1962 ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Trafalgar του κεντρικού Λονδίνου. Κατά την εκτίμηση της αστυνομίας το πλήθος έφτανε τις 5.000 . Ένα τεράστιο πανό στην εξέδρα διακήρυσσε " Απελευθέρωση της Βρετανίας από τον εβραϊκό Έλεγχο" . Ένα μεγάλο πλήθος από Εβραίους και κομμουνιστές που είχαν τοποθετηθεί επικεφαλής του πλήθους πριν από την έναρξη της εκδήλωσης , με την έναρξη της εκδήλωσης άρχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα και παράλληλα προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό . Επανειλημμένα η αστυνομία απαίτησε τη διακοπή της εκδήλωσης , ενώ αγωνιζόταν να ανακτήσει τον έλεγχο . Τέλος , 5 λεπτά από το τέλος της τελευταίας ομιλίας , όταν έλεγα στους συγκεντρωμένους ότι « ο Χίτλερ είχε δίκαιο" , η αστυνομία αναγκάστηκε να διαλύσει τη συγκέντρωση , λόγω της λυσσαλέα αντίδραση των Εβραίων και των κομμουνιστών στα λεγόμενά μου. 
Η   δημοσιότητα που δόθηκε τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και διεθνώς, ήταν τεράστια , κάθε λονδρέζικη ημερήσια εφημερίδα το είχε πρωτοσέλιδο. Αναμφίβολα ήταν η μεγαλύτερη και η περισσότερο γνωστή δημόσια αντιεβραική συγκέντρωση στη Βρετανική ιστορία . Δύο από τους ομιλητές , ο John Tyndall ( τότε ο δεύτερος στην ιεραρχία και τώρα επικεφαλής του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος ) και εγώ , κυνηγηθήκαμε στη συνέχεια  για τις ομιλίες μας αυτές . Στον John Tyndall επιβλήθηκε πρόστιμο και εγώ καταδικάστηκα σε ποινή φυλάκισης ενός μήνος, την ώρα που μόλις είχα  εκτίσει ποινή εννεάμηνης φυλάκισης για την οργάνωση  της Αιχμής του δόρατος, το αμυντικό σώμα του  NSM.
J & L: Ήταν πραγματικά τόσο μεγάλη η εβραϊκή επιρροή τότε; Και τώρα ;
Colin Jordan:  Τότε και τώρα οι Εβραίοι ασκούν μια κυρίαρχη επιρροή στη Βρετανία , και η επιρροή αυτή εκφράζεται μέσα από ένα πλήθος μεθοδεύσεων ενάντια στα αληθινά συμφέροντα της πολυφυλετικής παγκόσμιας τάξης . Στη κυρίαρχη εβραϊκή ομάδα  περιλαμβάνονται ο Υπουργός Εσωτερικών Μάικλ Χάουαρντ (Michael Howard) και ο υπουργός Εξωτερικών Malcolm Rifkind στην κυβέρνηση του Τζον Μέιτζορ (John Major) ο οποίος είναι παντρεμένος, με Εβραία . Περιλαμβάνονται μεγιστάνες των μέσων ενημέρωσης όπως ο ιδιοκτήτης  εφημερίδων και τηλεόρασης Ρούπερτ Μέρντοχ (Rupert Murdoch), ο διευθυντής προγραμμάτων του British Broadcasting Corporation  Alan Yentob , ο επικεφαλής του τηλεοπτικού  Channel 4, Michael Grade, ο Πρόεδρος της Grenada television Alex Bernstein , και το αφεντικό της Carlton broadcasting Michael Green. Συμπεριλαμβάνουν  ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ όπως η οικογένεια Cohen ( Tesco supermarket) και η οικογένεια Sainsbury ( Sainsbury supermarket ) , αυτοκράτορες ακινήτων,  όπως οι  ιδιοκτήτες των  Benzion Freshwater, Chelsfield  και οι  400 εταιρείες της οικογένειας Berger. Περιλαμβάνουν τους ελεγκτές του εμπορίου ξεκινώντας από τον Betterware ( οικιακός εξοπλισμός ), Reebok ( υποδήματα ) , Tabatznik ( φαρμακευτικά είδη ) και Dixons ( ηλεκτρικά είδη ) και καταλήγοντας στα Marks & Spencer αλυσίδας ένδυσης και τροφίμων , στα γιγαντιαία πολυκαταστήματα της οικογένειας David Lewis , και στη τεράστια εταιρεία Great Universal Stores που ίδρυσε ο Isaac Wolfson . Περιλαμβάνει τραπεζίτες , όπως ο Λόρδος Rothschild και κερδοσκόπους όπως ο George Soros .
S & L : Τι εννοούσατε στη συγκέντρωση  ισχυριζόμενος ότι: "ο  Χίτλερ είχε δίκιο" ;
Colin Jordan:  Διακηρύσσοντας  ότι "ο Χίτλερ είχε δίκαιο" θεωρώ  ορθή την  επιλογή του να τοποθετήσει σαν βάση της πολιτικής του τη φυλή και τη διαπίστωσή του , ότι η δημοκρατία  είναι πλέον νεκρή' είχε δίκαιο υπερασπιζόμενος την ενότητα της λαϊκής κοινότητας τοποθετώντας την υπεράνω της  ταξικής διαίρεσης , αντιτιθέμενος  στις φυλετικές επιμειξίες  και υποστηρίζοντας τη βελτίωση της φυλής  ( ευγονική )' είχε δίκαιο στη καταπολέμηση του Κομμουνισμού' είχε δίκαιο στην ανατροπή των περιοριστικών δεσμών της Διεθνούς οικονομίας' είχε δίκαιο στην αντιμετώπιση της γεωργίας σαν παράγοντα βασικής σπουδαιότητας για το έθνος ,  υπερασπιζόμενος  κατά συνέπεια την ασφάλεια και την ευημερία της αγροτικής τάξης, είχε δίκαιο  σε ότι αφορά την αποτελεσματική φροντίδα  για την υγεία και την κοινωνική πρόνοια καθώς και την οικονομική δικαιοσύνη του λαού.
Δεν υπάρχει απολύτως καμία αξιόπιστη απόδειξη ότι 6 εκατομμύρια Εβραίοι εξοντώθηκαν με εντολές του Χίτλερ ή με την ανοχή του, ή ότι εκατομμύρια Εβραίοι δηλητηριάστηκαν με αέρια από τους Ναζί . Ο τεράστιος αριθμός των " επιζώντων το επιβεβαιώνει. Ενδεικτικό όλου αυτού, είναι το γεγονός, ότι όχι μόνο έχει αποφευχθεί μια κατάλληλη αντικειμενική εξέταση της προπαγάνδας , αλλά αντίθετα, οι  πιο εντατικές προσπάθειες έχουν γίνει και γίνονται με σκοπό την αποτροπή μιας   ελεύθερης συζήτησης πάνω στο  θέμα.
Για 50 χρόνια η κοινή γνώμη βρίσκεται σε πλάνη  λόγω του εβραϊκού ελέγχου πάνω στα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης, στη δουλοπρέπεια των πολιτικών της δημοκρατίας απέναντι στην εν λόγω εξουσία , καθώς και στο ζήλο των Εβραίων να προπαγανδίζουν  όλα όσα θεωρούν ως βασική μέθοδο  για την αποτροπή οποιασδήποτε κριτικής αξιολόγησης των ίδιων, εμποδίζοντας με το τρόπο αυτό  την αναβίωση της Άριας απελευθερωτικής δύναμης, όπως είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός.
J & L : Με δεδομένο  ότι οι άνθρωποι συσχετίζουν τον Χίτλερ μόνο με το  θάνατο και την καταστροφή ,  πείτε ποια ήταν τα μεγαλύτερα επιτεύγματά του.
Colin Jordan: Τα  μεγαλύτερα επιτεύγματα του  Χίτλερ ήσαν ότι έβαλε τέλος στη   μαζική ανεργία και τη κακή διατροφή των μαζών  ' ότι προστάτεψε το γερμανικό αγροτικό κόσμο  ' ότι μέσα από τη θαυμάσια Χιτλερική νεολαία και την υπηρεσία εργασίας έδωσε στο Έθνος μαζί με υπερηφάνεια και το ζήλο να το υπηρετούν , ότι   καταπολέμησε τη παρακμιακή τέχνη και μουσική και ότι επανέφερε τη γερμανική στρατιωτική ικανότητα για αυτοάμυνα, επιβάλλοντας παράλληλα   μοναδικά μέτρα κοινωνικής και οικονομικής μεταρρύθμισης.
J & L : Κατά τη γνώμη σας , ποιες είναι οι κύριες διαφορές μεταξύ φασισμού και του εθνικοσοσιαλισμού ;
Colin Jordan: Ο φασισμός είναι μια ιδεολογία της υπεροχής του κράτους , που τίθεται υπεράνω της φυλής . Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι μια ιδεολογία της υπεροχής της φυλής. Ο φασισμός είναι επομένως στενά εθνικιστικός  ενώ εθνικοσοσιαλισμός , λόγω της φυλετικής του βάσης , έχει καθολική  εφαρμογή . .
Ο φασισμός πηγαίνει χέρι -χέρι με τον Χριστιανισμό , ενώ ο εθνικοσοσιαλισμός , λόγω του ρατσιστικού περιεχομένου του, είναι ουσιαστικά αντί - χριστιανικός .
J & L : Στα 1967 σας  συνέλαβαν και πάλι. Ποιος ήταν ο λόγος τότε;
Colin Jordan : Στα 1967 , στη πρώτη μου καταδίκη  με βάση το καινούριο νόμο "περί φυλετικού μίσους" είχα τη τιμή να φυλακιστώ για δεύτερη φορά για 18 μήνες,  εξαιτίας  2 κειμένων  μου  , ένα φυλλάδιο με τίτλο «Η έγχρωμη εισβολή", και ένα δεύτερο με την εικόνα ενός Εβραίου που κροταλίζει ένα μαστίγιο πάνω από τις δουλοπρεπείς καρικατούρες των εκπροσώπων των παλαιών κομμάτων . Από την εμπειρία μου στη  φυλακή  τα το χειρότερο δεν ήταν οι συνθήκες διαβίωσης, αλλά ο χωρισμός από τους φίλους και την οικογένεια , καθώς  και ο περιορισμός της διαχείρισης του χρόνου μου, παρά το γεγονός ότι η  φυλακή προσφέρει  αρκετό χρόνο για να μελέτη και περίσκεψη.
J & L :Υπήρξαν Εθνικιστικές κινητοποιήσεις συμπαράστασης; 
Colin Jordan : Και τις δύο φορές που φυλακίστηκα, υπήρξαν σχετικά με το άτομό μου, πράξεις συμπαράστασης τόσο στο εσωτερικό της Χώρας όσο και στο εξωτερικό. Παρόμοια μηνύματα αλληλεγγύης , συμπεριλαμβανομένων και των γραμμάτων συμπαράστασης είναι πράγματι πολύ σημαντικά στη διατήρηση του ηθικού του πολιτικού κρατούμενου . 
S & L : Ας μείνουμε λίγο ακόμα -πάνω σ΄ αυτά τα φυλλάδια , πόσο πραγματικά μεγάλο ήταν το πρόβλημα της μη - λευκής  μετανάστευσης;
Colin Jordan : Κατά τη διάρκεια της δεύτερης φυλάκισής μου ( 1967 ) οι συνέπειες της έγχρωμης  εισβολής  της Βρετανίας ήταν ήδη πολύ σοβαρές . Τώρα , η κατάσταση σε όλες τις πόλεις και κωμοπόλεις κάποιου μεγέθους  είναι  αποκαρδιωτική . Ορισμένα σχολεία στο κεντρικό  Λονδίνο όπως και σε άλλα μέρη άλλωστε ,  Wolverhampton , Leeds,  Liverpool , Birmingham,  διαθέτουν  πλέον, μια μικρή μειοψηφία λευκών παιδιών .
Σε τέτοια σχολεία που δίνουν  όλο και μεγαλύτερη έμφαση στα έθιμα και τις θρησκείες των εγχρώμων  υπερπροβάλλονται   με  όλους τους τρόπους οι αρετές   των εγχρώμων    σε σύγκριση  με εκείνες των λευκών . Αυτό γίνεται με πολυφυλετικής αντίληψης καθηγητές της  Αριστερής προοπτικής και αποσκοπούν  στο στραγγαλισμό των   φυσικών αισθημάτων της  Λευκής  φυλετικής ταυτότητας και υπερηφάνειας . Αν δεν  υπάρξει μια επιτυχημένη εξέγερση των  ανθρώπων μας κατά τις επόμενες δεκαετίες , θα καταντήσουν  σίγουρα μια καταπιεσμένη και υποβαθμισμένη μειονότητα μέσα σ' αυτή , που ήταν κάποτε χώρα τους .
 S & L : Λίγα χρόνια πριν, γράψατε  ένα βιβλίο με τίτλο « Merrie Αγγλία 2000 », το οποίο προκάλεσε πολλές διώξεις , σωστά ;
Colin Jordan : Όταν εκδόθηκε το βιβλίο μου " Merrie England 2000 ", ο Τύπος ανέφερε ότι η εβραϊκή κοινότητα αξίωσε να ληφθούν μέτρα απαγόρευσης . Ωστόσο, κάτι τέτοιο  έλαβε χώρα  λίγο μετά τη δικαίωσή μου από το Ανώτατο Δικαστήριο και απέτρεψε μια νέα δίωξη εναντίον μου για την κατοχή και  τη διανομή διάφορων  άλλων εντύπων  , μια που οι αρχές προφανώς συνειδητοποίησαν   ότι μια καινούρια δίωξη , θα τους εξέθετε στη συνέχεια,  αν ερμηνευόταν  σαν αντίποινο στη προηγούμενη  επιτυχία μου. Έτσι, δεν επιχειρήθηκε τίποτα  ενάντια στο βιβλίο μέχρι στιγμής , και διατίθεται απευθείας από μένα για μια  Λίρα Αγγλίας, συν άλλη μία για τα ταχυδρομικά τέλη εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. 
S & L : Λοιπόν, τι πραγματευόταν  το βιβλίο σας ακριβώς.
Colin Jordan : Το " Merrie Αγγλία 2.000 " προδιαγράφει  την κατάσταση της Αγγλίας μέσα σε λίγα χρόνια, στο τέλος του παρόντος αιώνα, ως προς τη διαμόρφωση των  σημερινών τάσεων .
Το πρώτο μου βιβλίο  " Fraudulent Conversion" το  οποίο δημοσιεύθηκε το 1955 και τώρα έχει εξαντληθεί, αναφερόταν στον Εβραϊσμό  της κομμουνιστικής παγκόσμιας  ηγεσίας . Ένα φυλλάδιο μου που ονομάζεται "A Train of Thought",, που δημοσιεύθηκε πριν από μερικά χρόνια , εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο από μένα για 0,25 λίρες Αγγλίας συν 0,30 λίρες Αγγλίας για τα ταχυδρομικά τέλη εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου . Μια συλλογή από τα γραπτά μου , που συμπεριλαμβάνει αυτό το φυλλάδιο , εκδόθηκε στη Δανία το 1993 , με τίτλο " "National Socialism: Vanguard of the Future" (Εθνικοσοσιαλισμός : Πρωτοπορία του Μέλλοντος) , και εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο από μένα σε 5 Λίρες συν μία Λίρα επιπλέον για τα ταχυδρομικά τέλη εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου . 
J & L : Τον τελευταίο καιρό σας ισχυρίζεστε  συχνά στα κείμενά σας ότι «Η ελευθερία σήμερα κινδυνεύει όσο ποτέ άλλοτε » . Είναι πραγματικά έτσι ;
National Socialism, Vanguard of the Future.jpgColin Jordan :  Ναι , εγώ προσωπικά έχω βιώσει τα τελευταία χρόνια, σε μεγάλο βαθμό το γεγονός ότι  στη Βρετανία σήμερα «Η ελευθερία είναι σε κίνδυνο " ΄ αυτό συνέβη στην αποτυχημένη προσπάθεια να  διωχθώ ποινικά στα 1991 με την προτροπή του εβραίου Gerald Kaufman μέλος  του Κοινοβουλίου. Το Ποινικό   Δίκαιο και η  Public Order Act 1994 ενσωματώνουν αναθεωρημένη και διευρυμένη εξουσία, είτε κατά τη διανομής ή της κατοχής για τη διανομή κειμένων, τα  οποία θεωρούνται,  ότι είναι « προσβλητικά » ή « απειλητικά  » ή «καταχρηστικά » για μια  φυλετική  ομάδα του πληθυσμού αυτής της χώρας , και τα οποία θα έχουν ως αντικείμενο ή ενδέχεται να προκαλέσουν  φυλετικό μίσος κατά της συγκεκριμένης φυλετικής ομάδας. Αυτή είναι η μεγαλύτερη δυνατή αυστηρότητα του νόμου επί του παρόντος , αλλά οι Εβραίοι και οι υποστηρικτές τους αγωνίζονται  για περαιτέρω διεύρυνσή του  όλη την ώρα , και πολύ πιθανό οι επεκτάσεις αυτές θα γίνουν πολύ σύντομα , ιδιαίτερα αν το Εργατικό Κόμμα κερδίσει  στις επόμενες γενικές εκλογές.. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία η αλήθεια  δεν είναι αποδεκτό στοιχείο αθωότητας: αυτό έγινε σαφές στην σύνοψη συμπερασμάτων του δικαστή στη δίκη μου στα  1967 . 
S & L : Πολλοί άνθρωποι αφού ξόδεψαν   5 , 10 ή 20 χρόνια της ζωής  τους πολεμώντας για κάτι που πιστεύουν, παύουν να αγωνίζονται  λέγοντας είτε ότι έχουν κάνει  ήδη πολλά πράγματα , τώρα είναι σειρά των άλλων να συνεχίσουν ,είτε  ότι εκ των πραγμάτων έχουν εκλείψει οι προϋποθέσεις της νίκης.  Εσείς γιατί δεν κάνατε το ίδιο ;
Colin Jordan :  Για τον  πραγματικό Εθνικοσοσιαλιστή ( και ελπίζω να συγκαταλέγομαι σε αυτούς )   ο αγώνας είναι ο μεγάλος σκοπός της ζωής . Ακόμη και αν μπορούσε να αποδειχθεί πέρα από την παραμικρή αμφιβολία, ότι ο στόχος δεν επιτυγχάνεται  και είμαστε  καταδικασμένοι σε αποτυχία, για τον  πραγματικό Εθνικό Σοσιαλιστή , θα εξακολουθεί να αποτελεί  αναγκαιότητα της ζωής ο αγώνας για  την ιδέα  μέχρι τέλους και η επιβολή  της μεγαλύτερης δυνατής τιμωρίας στον εχθρό.
J & L : Τα σχέδια σας για το μέλλον ;
Colin Jordan :  Τα σχέδιά μου για το μέλλον , λόγω της ηλικίας μου και των αρθριτικών μου  , περιορίζεται στη συγγραφή   με την οποία φιλοδοξώ να  συνεχίσω για όσο διάστημα η ζωή μου και οι  ικανότητές  μου το επιτρέπουν.
(τέλος)

Υποσημειώσεις:
[1] Εκείνη την εποχή  υπήρχαν στη Μ. Βρετανία  δύο ομάδες που τα μέλη τους δήλωναν Εθνικοσοσιαλιστές.  Η πρώτη ομάδα και παλαιότερηήταν το  NSM - Britannia . Είχε ιδρυθεί από τον Colin Jordan στα 1962 . Η δεύτερη ομάδα  (NSM 88 United Kingdom ) ιδρύθηκε από το David Myatt στα 1997.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου